Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

TEAM BUILDING 26-28 MARCH 2010 AGROTEK HULU LANGAT

Thursday, April 1




huhu..tak dan nk stori mori pasal team building ni..banyak kije..balik umah..tido awal..penat apa ntah le jugak..malam ni baru la bole nk menaip sket..tu pun sebab dipaksa oleh member opis mintak buat sandwich telur...so terpaksa la beli barang nak buat..rebus telur siap2 skali..

okla nk citer sket pasal team building aritu..dah basi dah baru gatai nk citer hahah..sesampai je kat sana..jenguk tengok luar bas...mak aiiiiiiii..nape jalan nak masuk camtu uwaaaaa....cerun gileeee..turun ok lagi..kalo naik kompem semput huhuhuhu...bas kena park kat atas sebab kalo turun ke bawah tatau la bole naik balik ke dak nanti haha..kereta bole lagi la..tu pun kalo naik kancil kena naik sorang je la kot..yg lain2 tunggu dekat atas ..mau turun balik kancil kalo naik penuh 4 org huhuhu..gambo tak banyak amik pun..byk numpang kamera oraang..so semuanya pun cilok dari orang punya hahah..malas la nk kuarkan kamera amik gambo..hehehe

bas kene tinggal kat atas...van tu digunakan untuk angkut beg2 semua orang turun bawah


tgk la curam dakk..uwaaaaa...ni namanya jalan bukit tonggek..semua kena menonggek nak naik atas ni hahahhaa..cilok gambo dorang ni masa odw balik..



semputtt ooo nak sampai atas sana..ni masa senaman pagi..uwaaaa...dh le kena panjat sampai atas...dah smp atas kena plak berlari huhuhu


sempat lagi tunjuk peace..padahal dah semput gile time ni..


gambo tunggang terbalik..malas nk susun haha..ni aktiviti hari last





Tuan Mohsin..masih tegap segak walopun dah umo 60++..dia panjat jalan bukit tu sambil berlari selamba jek..huhu..kitorang ni smp tercungap2 kakakakkaa..dia ni bekas komando ye kawan2..mmg jadi komando la kitorang hahaha


aktiviti dalam bilik



semua kamera posing aje..pastu cilok kkekkekeke



cilok lagi


dan lagi haha


Agrotek sangat le bestttttt..makanan sedap2..layanan sangat la mesraaaaa..




depan bilik ni..cantik je kawasan sini...best2..nk gi ng famili pun ok..

Antara aktiviti yang ada,main fireball..sepak bola api ok!!mula2 tu takut jugak la nak main...takut terbakar...tapi bila dh main..asik nk kejar bola nak bagi masuk gol..best plak..hasilnya...hitam la kasutku yang putih melepak itu hahah..best la main ni..tapi penat gak leeee..

sepak jangan tak sepak..

aktiviti lain..senaman pagi..redah sungai,ada lawan perang..memang macam nak berperang betul lah..takut betul bila grup saya jadi grup defend..aduila..berdebar tunggu orang bila nak datang serang kan..semua aktiviti yang dibuat ada kaitan dengan kerja di opis la..ye la kan..takkan la suka suka dia nak suruh buat itu ini..mesti ada motif..n kebanyakan aktiviti menguji pemikiran la..samada kritis ke straight je pikirnye..suka sangat team building kali ni..takde la penat terlampau macam aktiviti tahun sudah...sampai kena mc 2 hari..yang ni..ok la sebab bole pegi opis mcm biasa lagi..walopun jalan pun dah senget2..sebab sakit kaki huhu..

ada lagi gambo tak cilok..dh tak larat nak cilok..ngantuk sudaaa...esok plak la sambung aktiviti cilok dari kengkawan hahahhaa..dasar pemalas nak amik gambo sdiri

3 sweet thoughts:

Diarihatiku1976 said...

wahhh.. saya bulan julai baru nak buat team building kat sini.. ye ke best.. teruja ni...

fazilzura said...

WAHHHHH besh nye ado team building...

hehehh jln ke ulu langat tu biasak ler .. mmg lain skit.. kg le kata nyeee... tp bile dh smp tmpt tu dh ok kan ..

shaifulsafar said...

hahaha... saya nampak gambo rizal misbah @ joe kat situ...

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino