Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Melawat Baby Rania Hani..

Sunday, February 28

Macam saya cakap dalam entry lepas, nak gi melawat kawanku si JJ yang dah deliver 2nd baby Januari lepas..since dia balik berpantang kat kampung so tak sempat la nak melawat lagi..bila dah balik sini baru la dapat gi tengok hehe..lambat update sebab tak bawak pun laptop gi TBR..kang tak jadi keja..nak gi mandi manda keja dok ngadap tenet plak kan hehe..

Jumaat aritu lepas solat Jumaat dalam 15minit sebelum kul 4 gerak le gi umah JJ kat putrajaya..Janji ng Anis sekali nak pegi lawat baby ni..suka kalo gi umah2 gomen kat Putrajaya ni cantik2 n besar2..suka sangat nengok kawasan umah makcik JJ nih..ada kawasan selamat untuk anak2 main2 kat belakang umah je..sampai depan umah JJ tu kompius sket, tau keta dia MyVi tapi tatau plat ketanya hahahha..bila dah sampai depan umah ikut alamat..tgk keta MyVi tapi plat J..kompius kejap takut salah umah hahahah buleh gitu..sbb JJ orang kedah n rezal org penang..stay putrajaya..takut salah umah call dulu la kan..n memang betul la umah dia..hihihi..bleh plak dok wat kebarangkalian kat luar umah kan..



ni le baby JJ..Rania Hani..comel sungguh!!


pegang baby jangan tak pegang..hehe..echa (baby anis) n ayesh (dh jadi abang dah)

nuqman yang kesorangan sebelum ayesh bangun tido hehehe..yang lain2 baby lagi takleh nk ganas2 hihi

uishh ligat sungguh si ayesh ni..tengok amik gambo suma gegar2 sebab dok tak diam hahaha..jerit2 camni pompuan pun kalah tau haha


anis+dash+echa..echa bad mood baru bangun tido..tapi mulut ngunyah cookies jugak dalam moody2 tu hehe

me n jj..sempat gossip seround dua hahah..pasni wat cookies sendiri naaaa...

Dok kat sana sampai nak dekat kul 6..pastu mintak diri nak gi beli barang untuk gi TBR tu kan..gi la Alamanda (lagi hahaha)..gi beli jajan2 dan yang sewaktu dengannya sket2 pastu balik dah masuk maghrib..cakap ng abah gi cari plak kat Billion depan umah..so singgah solat kat petronas dulu..kalo balik solat kat umah alamatnya malas nak kuar balik la..baik solat on da way hehehe..pi mai pi mai cari barang idak le jumpa..so takpe la..balik jo la..kul 12 malam baru packing nk ke TBR..dah namanya last menet kan..sumanya lewat2 le huhu..


3 sweet thoughts:

Pelangi said...

cantik baby Rania ni..secantik nama dia..

wan sujaihah said...

bila nak tambah ahli kak oiii...kawan akak pun dah tambah ahli...tambahkan usaha anda :P

kirana said...

mcm muka asben dia la ..
pasni kena pakai safi rania :

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino