Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Kakak-kakakku yang suka buat seprais...hihi

Wednesday, October 13

Semalam, dalam pukul 3 petang handphoneku berbunyi..di talian..nampak nama Kak Ja..kakakku le..

Aku : "Hello"

KakJa : "Wei,hang keja ka"

Aku : "Ha la..keja la"

KakJa : "Kami ni satgi sampai la kolompo ni"

Aku : "La ya ka..nak mai umah ka dak" (depa ni suka mai dok hotel..kadang2 mai kl pun tak gitau..orang bisnes camtu la..kl-kedah cam sik-alor setar hahaa)

Kak Ja : " Kami dok hotel ja..satgi malam hang mai la ambik kami pi makan..tak reti nak pi rumah hang..kalo makan kat Mines ni tak sedap"

Aku : " Ha ok nanti aku habaq lain bila nak pi ambik hampa"


Makanya lepas maghrib kami shoot la pi amik depa kat Mines Beach Resort tu..dah amik bla bla bla borak Kak Ja nak makan kambengg..haha..mak ni tak reti sangat kambing2 ni...kakak2 ku ni bab makan high taste sket..jangan tak tau..orang2 sik ni cerewet bab makan hahaha..sket2 je hehe..

So bawak la ke JM Bariani House dekat ngan umah..ada la kambengg seperti yang Kak Ja nak tu..nasib baik la depa kata sedap hehe..


Kak Mah,kakakku yang sulung..

Kak Ja..Kakak no 3..no 5 dalam famili..

Makan2..borak2 bla bla bla..Kak Mah kata dia lupa bawak charger,ajak la cari charger cikai2 pun takpa janji ada charger untuk hp dia..nak tumpang mak punya tak bole hp dia jenis lain hehe..maka pi la PKNS Bangi jap cari..nasib baik ada..Kak Mah kata cikai pun cikai la janji buleh bercakap ngan orang kalo dak macam tak lengkap hidup hahaha..sampai camtu la kan orang bisnes2 ni hehehe..takleh tepon tadak bateri..kekekeke

Dah beli tu..anta la dorang balik hotel..gitulah kesah semalam..Arini balik la dorang lepas urusan selesai..camtu la kakak2ku berdua ni..rilek je mai KL sehari ja hahaha..

3 sweet thoughts:

wan sujaihah said...

wah dah rajin update blog..klu tak liat bebeno :P....

lain betul akak ngan kakak2 akak ek...yang no 3 tu kurus plak :)

JJay said...

hahahahah...rileks jek mai sehari..takdan nak relaks pun...sapa bawa keta?

genny da bomb said...

wannn...akak anak bongsu so semua lemak2 mai kat akak..hahaha..mmg pun muka akak lain sket hehehe..

jjay - tu la depa rilek ja mai kl sehari...kalo aku penatt dah..kakja drive

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino