Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Medical Card..

Friday, October 15

Semalam dapat medical card yang baru..kali ni cam lain plak..Husband yang bekerja tidak dicover plak kali ni..n kali ni..nuqman pun ada kadnye skali..

Tiap2 tahun dok wat koleksi kad2 ni..sebab selalunya dok pakai panel abah je sebab dekat..tak pun bayar dulu claim kemudian kat mana2 klinik yang bukan panel..haha..tapi yang kali ni panel pun dah lebih kurang abah jugak..so tak kisah la pakai mana2 pun..

macam member card nak pi shopping plak..haha

6 sweet thoughts:

wan sujaihah said...

laa baru dapat...:) cantik kan kad dia

atty's said...

biru card nya ..cantik

JJay said...

sama la kad kita geni...
aku dok hentam kad medical kompeni rezal yg kaler biru ni jek pi klinik..malas nak lama2 kat klinik kesihatan...muahahaha

Anis said...

Aku ada medical kad (aku + E-cha) pun tak pakai.. Kompeni Dash punya medical kad (dash + e-cha je, isteri yg bekerja tak de) pun tak pakai.. dia simpan memenuhkan dompet yang tak brapa nak kembung ngan duit, kembung ngan kad. Hahaha... Selalunya sebab nak cepat, kami pakai cash kat kinik 24hr, then claim kat kompeni aku jek..

genny da bomb said...

Jjay - aku tak penah pun guna kad2 ni..haha..aku sll wat cam anis buat tu..claim kemudian..tak penah try guna kad lagi..lama tak prosesnye?

Anis - ha aku pn sll wat cam hang..cuma kalo pakai panel ckgu..takpayah la..ckgu takde kad2..bole gitau nama panel je..hehe

Najwa said...

bertahun-tahun keje ni so far kad gini tak pnh wujud dlm wallet aku..perak sat tngk..huhu..bla sakit, byr dulu, claim blk kt company..tu pun berbln2 la bru nk dpt blk..

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino