Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

kenapa????

Wednesday, October 6

antara ayat2 yang diterima

"nape dh tak update blog ni"
"sejak raya dah malas nak update blog ek"
"mana update ni..dah bersawang dah blog tu"
"weiii cepat la update blog"

dan macam2 lagi la...huhuhu..jawapannye,tatau la nape..ase malas sangat nak update blog skang ni..tak banyak cerita nk di stori..ataupun ada cerita nak cerita,cuma gambarnya tak ada..jadi..cerita tanpa gambar adalah sangat memboringkan bagi sebuah blog..lain la kalo blog yang mmg buat cerita cam cerpen ke kan..hehe..

adakah aku terkena penyakit sudah tua malas bergambar seperti Ana cakap???hahahahaha..cerita open house mmg banyak..cumaaa...tu lah..takde gambarrrr...uwaaaaaa!!!nape aku malas ni???doakan I tak malas ok!!

M.A.L.A.S.S.S.S.S.S.S.S.S.S.S...PLEASEEEEE GO AWAYYY!!!

4 sweet thoughts:

ana-kirana said...

ada la tu sket2 tanda penuaan :P

aku pon mood tak mari...

Lovely Bella said...

hehhehe... bella mmg pemalas!!

Najwa said...

kalo malas sgt nk bergambar apa kata hg upload je gmbr pokok ke..kucin ke..kalo gmbr xde kena mengena dgn cite pun ngak apa dong..ahaks

MiZi said...

malas!!! shuh shuh jauhkan diri anda dari pemilik blog ini.. ading degeding degeding

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino