Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Weekend..buat apa?

Monday, October 18

Sabtu ahad baru ni..tak pegi mana2 pun..mula2 ingat nak jalan-jalan, tapi kansel la sebab pak mentua ng adik ipar nak datang umah..plannya mula2 nak mai umah kami la...so kemas umah sikit2..dah nak masak sekali tukar plan..dorang ke umah kakak ipar dulu..Ahad baru ke umah kitorang..so ok la..ada masa malamnya ajak abah kuar jap terasa nak buat Triffles untuk dorang..barang2 ada yang dah ada,cuma nak beli Kek Swiss Roll je ng whipped cream..

Maka pergila ke Jusco Equine (lagi kannnn..hahaha)..sebelum tu singgah Kings beli kek swiss roll dia..mak memang kalo nk wat triffle nk kena pakai kek dia jugak..takmo pakai kek lain..haha..takmo perubahan huahaha..so balik dari sana..terus la ajak nuqman buat..

esoknya,pagi2 gi beli bahan mentah kat pasar tani,siang2 apa yang patut n pastu shoot gi umah Adek Hafiza,dorang kumpul kat sana..nasib baik bawak gak triffles,sebab ingat dorang nak shoot ke umah kitorang pastu..rupanya tukar plan lagi..hehe..pak mentua je ikut kami balik...yang lain2 ada plan lain pulak..hehe..takpe lah..at least dorang dapat makan ok la..

So yang ada kat umah...makan sendiri n ada la bawak mai opis sket pagi ni...pada yang tak dapat tu jangan nak merajuk naaa..mak bawak yang lebih ja..bukan buat khas untuk budak opis..haha..kena gitau ni sebab ramai suka merajuk2 ni hahahhaa..

Gambo?takdeeeeeeeee..nak tengok gambo tengok je kat sini..Jom Buat Triffles!

4 sweet thoughts:

Alinx said...

aku merajuk!!! huh O_o

genny da bomb said...

haha..sudah la salina..jauh no aku nk kasik ko..

EnO said...

sedap kak.. heeheheh.. lenkali klu sy buat.. sy bg akak rase lakk yee..

genny da bomb said...

hehe dayah..kecik tapak tangan,satu mesia akak tadahkan..hehehehe

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino