Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Terkenang semasa dulu...

Wednesday, October 27

Adehhh..tak larat nak gelak pasal menda ni kat FB..my old time fren,si elin telah mentagged gambo ni kat FB..terusla mengimbau kenangan zaman skolah rendah dulu..adoila..sebab tak penah tau wujudnya gambar ni..sampai taktau diri ni yang mana satu..nasib baik la elin tagged n nasib baik la trademark tu ada..so leh la cam mana satu diriku ini...


ni kelas 2 merah..masa darjah dua..gile ramai satu kelas dulu!!ni kalo pi tengok balik kelas tu..muat ke dak ramai2 ni..huhuhuhuhu..yang bestnya..almost semua dalam gambar ni jumpa dalam FB..besttt sangatt!!


ni masa darjah 4 plak..kalo korang pandai cari la mana mak ni..hahaha..ni pun banyak ada dalam FB jugak..hahaha..


sangat seronok menyakat budak2 yang suka menangis di zaman skolah..sungguh hepi sampai hari ni tak abis2 cerita..abis waktu weekendku dok ngadap FB sambil gelak2..huhuhu..


4 sweet thoughts:

JJay said...

wei geni..hg letak dalam blog??? sume kawan2 syed putra leh tgk la geni..gambar aku cam budak tomboy pakai baju kurung..huhuhu

genny da bomb said...

ala...bukan depa tau pun hang yang mana...kekekeke..kalo dlm fb pun depa leh tgk la sbb hang kena tagged...kekekek..

e j a a z i z said...

muka hang.....same je baini

genny da bomb said...

ko cam ke aku yang mana..hahaha..aku sdiri tak dapat cam muka aku masa mula2 tgk gmbr yang darjah 2 tu hehe

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino