Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Alhamdulillah..siap jugakk..

Sunday, October 31

Betullah seperti dikata,setiap sesuatu yang berlaku,ada hikmah di sebaliknya..kami berpindah ke rumah ni pada awal 2009..tapi hujung 2010 bersamaan dengan hari ni baru siap benda ni..Syukur sangat tak terus buat masa mula2 dulu..kebetulan lari bajet..kami postpone..sampailah ke awal tahun 2010 ni..kami decide untuk buat..n sekali lagi nasib baik..tak buat lagi..

Ye..apa lagi..yang postpone bukan main lama itu adalah kitchen cabinet..huhuhu..nasib baik kami tak buat awal..sebab bumbung dekat tempat nak pasang kc ni bocor..berkat hujan lebat sangat2 n tak menentu tahun ni,dapat tahu pasal bocor ni..macam2 dah buat..postpone sana sini sebab bajet sama..akhirnya masalah bocor dah setel (HOPE SANGATTTT!!!PRAY FOR THIS!!)
toksah cerita la kalo dah ada rumah sendiri ni..duit pun laju je macam air..sana sini ada je benda nak kena buat..maka dengan ini...terimalahhhhh...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

kc kami...simple n classic..yayyyy!!!kocik je..ikut hati nak warna gelap,tapi nanti makin gelap plak umah..so amik yang light saja..macam standard kc lain..takde yang spesel pun..

So,pada sesapa yang selalu dok tanya pasal kc mak, ha ni dah siap dahhh..simple jekkk..cukup la dengan bajet yang ada..sesapa nak buat kc tu nanti inform mak ye..kalo kenan ng hasil keja orang ni la..kemas dia buat..baik hati...sopan je..hahah..yang penting sekapai ngan mak jugakk..

Dengan ini..wishlist yang pending untuk kitchen cabinet ini sudah bole dipotonggggg!!!yahuuu!!!


7 sweet thoughts:

JJay said...

hahahaha..cakap mcm aper je aritu..? cantik jek kitchen hg..apa lagi..bila nak masak kat aku..muahahaha

ana-kirana said...

tahniah geni hehehe
tak kisah la classic ke apa ke..janji tuan punya sukaaa
aku tgk ponkemas jer ..kot nnt hang nk wat english style..leh cat putih jer kayu tu ehhe

genny da bomb said...

jjay -haha aku takmo cakap betul2...fobia kang tak jadi lagi..bayangkan la dh setahun lebih takde kc umah kan huhu..masak kat hang??bukan aku dh sll masak kat hang ka hahah

ana,aah klasik je kc aku..nak cat warna putih???ohhh tidakkkkkkk...aku bukan orang yang cermat kekekeke

Najwa said...

cantik je pun..setuju dgn hg geni..en hani tu sopan..ckp pun lembut je..malu-malu lak tu mcm la aku nk ngorat dia..haha..nk mintak diskaun ada la..hihihi

KoLAm SaKInaH said...

habis byk mana oiii......

genny da bomb said...

najwa- betoiii..sopan ja..cakap slang kedah tak ilang..hehehehe

kolam sakinah - kak..2500 ja la..mana yang smp 10k nyaa...simple ja laaa...hehhe

Fiena said...

sbb hang dh slalu masak kat jj.. apa kata masak utk aku plak
hihihihi

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino