Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Perasaan kehilangan....

Monday, October 25

Sabtu baru ni..plan nak ke umah kakak ipar di Klang..saja melawat2 kat sana sebab bapak mentuaku duduk kat sana plak..so shoot la pegi sana dalm kul 3 lebih sampai sana dalam kul 4 lebih camtu..nuqman cam biasa la seronok jumpa sepupunya si Wani..main punya main punya main..abang aloy balik beli goreng pisang ng karipap(beli ke amik kat surau tah??lupa haha)..suh la nuqman makan..makan gitu2 je dia..skali abah cakap..gigi nuqman longgar..

alamakkk..nuqman sudah start mau ilang gigi kah?hahaha..mak pun cakap la..meh sini ummi nk goncang sampai dia luruh..abah takmo buat..biasa la abah hati tisu sket..hahaha..so ummi la yang kena buatnye..gigi nuqman dah memang longgar sangat dah la..nuqman plak..cuak la..kehilangan gigi pertama la katakan..hohoho..goncang punya goncang..maka terkeluar la giginyaaa...pastu...cam kat bawah ni lahh..
-
-
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-

-
-
-

uwaaaaaaaa!!!!meraung ngalahkan kena amik darah dulu je nuqman ni..hahahaha..

lepas dah reda sket nangis..setelah dipujuk macam2 la kan..baru la nak tunjuk gigi yang dah lesap tu..


nak tau sebab apa dia nangis???inilah pengakuan nuqman...
dalam nangis2 tu dia cakap "NANTI MACAMANA SAYA NAK PEGI NESERI??ORANG TENGOK GIGI SAYA TAKDE NANTI"

hahaha..rilek la nuqman..kawan2 nuqman kat neseri tu berapa ramai la yang rongakkkk...hahahaha..mak bagi contoh senang je..baby umar(sepupu nuqman umo 5bulan) tadak gigi sebatang pun rilekkkk jek..ampess tak contoh??hahahaha..

Nuqman pun ala2 percaya je gituh..hahaha..belasah je lah..janji dia senyapp..huhuhuhu..


8 sweet thoughts:

Lovely Bella said...

adehh.. hilang laa kekacakan nuqman kak..

Najwa said...

waahhh..dh nk bujang la anak umi geni ni..gigi susu dah luruh..

tingat msa kecik dulu..msa gg atas luruh 2 batang serentak....aku extra emo bila org pakat ejek aku ada "tiang gol"

nanie83 said...

pnd umi nuqman bg contoh..nasib baik la nuqman x bls balik... mmg la baby umar xdak gigi sbb dia baby lg... hehehehe

genny da bomb said...

bella,tu lah..dia rasa dia kurang kacak dh koot tu yg meraung tu

najwa - aku pun dh lupa cemana aku dulu tadak gigi..tp aku rilek je goncang gigi cabut sendiri..rela cabut sdiri dari ngadap dr gigi haha

nanie83 - maknye mmg kena pandai auta jugak aa hahaha

JJay said...

kah kah kah kah..cara hg citer ni kelakar la...nak tergelak aku..tak jadi kesian..

genny da bomb said...

hahaha aku pun tak kesian ng dia ilang gigi..kalo aku dok buat kesian lagi dia dok meraung2 satgi kekekeke

Anis said...

Cakap kat Nuqman, walaupun tak cukup gigi, dia tetap hensem... kekekeke

Lenny said...

ahhahaha... comelnyer nuqman takder sebatang gigi.. cam tiang golll! comellll!

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino