Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Di Tahun Baru 1.1.2011

Thursday, January 6

Bangun pagi di tahun baru 2011...disambut dengan bunyi..ketunggg ketanggggg ketungggg ketangggg...arghhhh!!!ari cuti pun mau keja ka pakkk???umah sebelah kitorang ni tengah buat renovation..dan memang tak bole berada kat rumah la..sebab sangat la bingit bunyinya..huhu..

Ikutkan hati nak rilek2 je kat umah..tapi sebab bising..kena la keluar..abah ajak ke Alamanda lagiiii!!! ..ye lah..dari dok umah baik kuar pegi mana2..walopun Alamanda tiap2 minggu dah pegi pun..Nuqman, cam biasa la dia..seronok aje kalo jalan2 ni..walopun seploh juta kali dah pi alamanda,dia tak boring..huhu..

Pegi buat ape je kat Alamanda??
-
-
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-






tengok orang lalu lalang kat sini..

beli dunkin donut...big apple ramai sangat orang..

makan donat sambil tengok orang lalu lalang

nuqman 3 bijik..ummi n abah sorang 1 1/2bijik..memang dia suka donat..

ape comot2 ni..abah menyapu mulut comot nuqman dengan penuh kasih sayang..hihi..

Dok lepak2 situ..sampai la dekat nak malam..round2 dalam Cold Storage..tak beli apa pun..round je..ada la beli 2 3 menda je..camtu je la kami ni..dua2 bukan suka sangat shopping beria..jalan2 je..cuma kalo dorang berdua ni terserempak dengan kedai mainan,abis la saya...lagi melangut kena menunggu..huhu..

7 sweet thoughts:

Najwa said...

lps ni kalo p alamanda jgn naik tingkat atas..bahayaaaaaaaaaaa..ada toys r us..

ain said...

haha...ain kalo takdak buat apa (dah habih shopping), ain pi food court cari benda nak kunyah, walo tak lapaq...

genny da bomb said...

najwa..tau..situ pun sll depa masuk..hehe..

ain- kami pn sll pi food court gak..kadang pi makan kat situ..balik..hihi..

JJay said...

aku pun pi gak sana..tp time malam...siang cam ramai orang la pulak...kena letak dua2 dalam troli..kalau tak aku kurus nak kejar yang besar plus nak dukung yg kecik..

genny da bomb said...

jjay - aku ramai ke mmg kena gak kuar umah..huhu..dok umah takleh tahan telinga dok dgr reno2 tuh..kalo bunyi sikit2 takpe..ni bunyi kat dinding dkt living..poning gak le

Miss Moon said...

genny ,

moon pun suka masuk dalam cold storage tew sebab tempat nya sangat kemas n ada banyak sangat brg wah tetiba cam rasa sopink kat oversea muahahhaha

genny da bomb said...

mooon..ya betoiiii!!dalam tu suka pi kat tmpt barang2 toilet ke dapor ke..hihi..suka tengok bentuk pelik2 ni..nk pi ikea malas jauh..tengok2 je la best..belinye tak jugak pun haha

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino