Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Nuqman dan doa masuk toilet..

Wednesday, January 19

Nuqman ni kalo benda baru kat sekolah mula la dia seronok nak citer ngan kita kan..ni doa ni ntah la bila dia belajar version tadika dia la..kalo kita ajar bukan nak dengar hehe..semalam balik tadika..keja masuk kuar toilet je lah..mak tanya la kan apsal kejap2 masuk toilet kejap2 masuk toilet..kejap buang air..kejap lagi buang air lagi..dia cakap la dia buang air kan..pastu citer.. "ummi,kalo nak masuk toilet kan,kita kena masuk kaki kiri dulu,keluar kaki kanan" ..ummi pun ye kan la kan..dah betoi pun.."jadi (JADI okehhh!!!skema huhu) kita kena berenti depan toilet,baca doa pastu masuk kaki kiri"..mak pun kata ye betul tu..dan dan tu nak masuk toilet..hahahah..pegi la berlari2 ke toilet..baca doa bukan main kuat..dah tergedik2 nak buang air gamaknya..tapi nak gelak tengok sebab baca doa kemain panjang n sebijik-sebijik pastu baru nak masuk toilet..kekekeke..tak dan nak rakam time tu..

Dok kejap..dia nak gi toilet lagi..kahkahkah..tak lawas ke apa budak ni kan..hihi..byk sangat minum air kekdahnya..so amik la kesempatan nak rakam,sembunyi balik dinding..skali dia dengar bunyi nak rakam kan..


video

"ummi buat apa?"
"ehh ummi takde buat apa..ni ummi nak rakam gambar semut kat dinding ni"(kantoi kahkahkah)
"mana semut??takde pun??"
"dah dia dah lari dah laju sangat..pi la masuk toilet tu" (kaver line hahaha)



maka sempat la rakam balik..tu pun nampak dinding je huahahaha..
video

sempat jeling jugak tu hahahahaha..

camtu la nuqman..kalo belajo satu2 bende..excited nak praktik..hihi..moga berterusannn...

6 sweet thoughts:

Najwa said...

hahahaaaa..bdk2 camtu la..umar la ni aku soh solat pun liat btol..dia kata tahun depan bru dia nk solat..geramnya aku..

genny da bomb said...

hahahah tu la najwa..aku nk gelak gile..baca doa kuat2 kat depan toilet..pastikan kaki kiri langkah dulu..hahaha..

budak2 camtu la kan..pulun masa awal2..

Lenny said...

hehehehhehhee... comelnyerrrr.. pandainyer nuqmannnnnn

PangkahBulat said...

sorry ganggu..=)


Saya sudah follow blog awak..
Awak bila nak follow blog saya..
http://pangkahbulat.blogspot.com/

Fiena said...

aku rasa dia dok ulang alik pi toilet sbb nk praktis doa bg cpt ingat
hahahaha

maCy said...

comel je ;D

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino