Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

rojak-rojak saja laa..

Wednesday, January 26

wahahaha..caci maki saja diiiiiriiiiiku kerna tak update blogggg!!!!hahaha...gila babas penyakit malas bermaharajalela dalam diriku ini...huhu..tapi sebab tanak biarkan blog ni sepi tanpa cerita..update je la sikit-sikit kan..merapu pun merapu lah..takde sapa nak kesah pun kan..hihi..

Sepanjang tak update ni..macam2 benda yang berlaku..yang paling tak best,part appraisal la..rasa macam appraisal paling tak best is this one lah ampehhhh..oklah takpe la malas nk citer lebih..point utamanye,memang tak beshhhh lahhh..down kejap..huhu..

Tapi dalam tak best tu..mesti la ada yang best jugak kan..and I'm so so happy with all the good things/moment happening to me around this new year..harapnya banyak lagi perkara-perkara baik berlaku kat kami sekeluarga..for this time being, I just feel blessed!!!Alhamdulillah,syukur Allah atas semua ini,kerana sekarang baru dapat ku rasa hikmah yang Kau beri di sebalik semua yang berlaku....chewahhh ayatttt!!hahah..pape pun..mak hepi la..

4 sweet thoughts:

Najwa said...

oii..mana gmbr "tut".."tut" dan "tuttttt" ??? tempek la kt blog..

genny da bomb said...

aik??apa mende sampai 3 kali "tut"?hahahahha..tut pokok aku tau la hehehehe

atty's said...

cerita le skit pasal apa happy , share ler

genny da bomb said...

hehe kak ty,hepi bila dpt memperbaiki hubungan sesama insan..hepi bila dapat sesuatu yang tak diduga..hepi dapat menambah ilmu..hehehehhe..

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino