Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Kek Prune Kukus-Wahh!!!Senang bangettt!!!

Saturday, January 29

Gumbira rasanya hatiku ni..skang ni tengah hepi di tengah malam sebab cubaan buat kek menggunakan periuk serbanguna telah membuahkan hasil yang sangat marvellous!!yayyyy!!!apa yang penting, saya tak payah lagi dok ulang alik gi dapor nak tengok kek yang tengah kukus kat atas dapo sebelum ni..sebab periuk ni tak payah lagi dah nak tunggu tunggu..masuk je dalam periuk,tukar mode ke kek,tekan cook..dah tu ko pegi la tido seround dua...pandai la dia buat keje sampai masak,nanti dia off sendiri..wallah!!!!sape tanak keje senang gini???sape taknak cuba angkat kaki???hahah..

Ape yang mak bebel ni kan..takyah cakap banyak,tengok je kat bawah ni..

-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


tadaaaa!!!!presentinggg, new gadget in da houseee!!!Multipurpose cooker!!nak masak nasi bole,bubur bole,pulut bole,kek pun bole..kukus pun bole..suka suka suka!!!


kek sebelum bake...ada 4 bijik prune kat atas..

tadaaaa!!dah siap...kek prune kukus!!sedap bangettt..marvellous..lembut gile!!tetiba prune tinggal satu..hahah tenggelam dalam kek hihi


care for a bite????

yahuuuu!!saya sangat suka hati malam ni kerna new gadget ini..nantikan benda-benda baru yang lain lagi dalam rumah ni...wahahaha..super duper happy!

4 sweet thoughts:

Najwa said...

hahahaha..baru tau pasai pa kek hang ada taik lalat..

genny da bomb said...

hahahha..tau takpa..kekeke..tetiba tenggelam dalam kek..wahahaha

e j a a z i z said...

saya dah makan...suke sgt...love it...delicious..pasni buat lagi tau...red velvet ker..ahaks

genny da bomb said...

eja - weh ko nih..ntah bole ke dak pakai periuk tu..haha..red velvet bole ke keknye dikukus?haha

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino