Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

29k Hits by KIRANA24-mak yang poyo ni menang!

Friday, June 5

entry mandi manda kena postpone lagi sbb mak lupa lagi nk bwk thumbdrive hihi..tapi wat entry ni plak..hahah..Ana,fresh lagi ni aku baru dapat trus snap gambo..baru je Mama Uzma suh aku tgk blog dia baca note hang yang tertuko tu hihi..

bungkusannye

namaku dah bertukar menjadi iena...awwww manja gitew bunyiknya hahah -actually tukang bagi hadiah ni a.k.a kirana24 dah tertukar note masa nk pos adiah ni
presentnye...White Musk Blush dari Body Shop..mekasih le Ana weii..kalo bg kopi guara tu pun ok..terus aku bancuh tunjuk kat hang hahahaha

i'm thinking of doing this kinda thing..cam best plak kan memeriahkan blogging ni..tapi nanti la pikirkan dulu..nk bagi apa pun tatau..kakakkaa..

9 sweet thoughts:

mama uzma said...

hihi....
alaa kak..hadiah tu mcm2 leh bg kak..
janji wat je...keh3..

cikda said...

genny
uish..semangat tul mama uzma nih..nak menang...
hah..si ana ni boleh pulak tertukar note, sib baik hadiah sama..blur2..

atty's said...

wah besh dpt hadiah,..

kirana said...

hahahaha...sori sgt2 ..aku kelam kabut balut...aiman nk kacau heheh dah tanda dah nama..tp salah algik tu...tak pa la..hadiah sama jer...
hehehee

AbahNuqman said...

tahniah ummi.. dpt hadiah perfume.. len kali ummi wat le hadiah blog motosikal naza ke.. hehehe

my little family said...

mesti Genny setiap masa dok klik ke blog Ana nih..hehehe.. klu akak x kalut pasai nk pindah umah, mungkin akak yg menang kot..hahahaha...(sebenarnya akak pun dah lupa offer Ana yg 29k hits tu..) hampeh tul..hahaha

my little family said...

genny tahniah3.... dari akak.. nanti Genny bt la pulak..kompom akak pulun pulak..hahaha,,, :-p

genny da bomb said...

mama uzma - hehe nnti akak pikirkan nk buat mende hehe

cikda- weh ana dh tua tu yang pelupa tu haha

atty-hehe kak dapat adiah mmg le best hehe

kirana - haha ana,takpala janji jgn aku dapat dua2 note dah pastu bodyshopnye takde kakakak

genny da bomb said...

abah - hehe dapat adiah mmg best..buleh nk bagi adiah tu to awak le sponsor haha

my little family - haha kak kebetulan aaa..sblm tu saya masuk 28888 tau..hehehe..apo nk buat..mmg gila kuasa hahaha

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino