Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

rumahku yang tak seberapa itu..

Monday, June 22

Takde citer nk citer..saje nk upload gambo jek..org asik tanya umah ghupa cemana kan..segan nk letak sebab tak proper lagi..banyaaaaaakkkkk je lagi rasa yang tak lengkap..rasanya amik masa setahun ke lebih gak le kot nk bagi ada suma benda kan..jadi macam mula2 kawen la..sebulan beli satu barang hehe..takpe la pelan2 nnti cukup la suma benda..

ni je la yang ada..hehe..tak payah crowded2 pening nk kemas..tp nnti rasa nk tukar kedudukan kerusi kot..ishh susah tol le kalo kayu bab2 hias2 nih huhu
nuqman bolayan je tgh tgk katun dia..

tempat makan..bagi rapat ke dinding baru luas sket..semuanye dari umah lama jek..takde beli baru..gambo kat dapo tak amik le sbb kitchen cabinet lom ado..sepah le..
hiasan2 kat dinding tak sevey lagi pun..sayang plak rasa nk tebuk2 dinding ni..nnti2 lah sevey..byk2 sgt hiasan nnti nmpk berat plak umah haha..
KIV (tatau la smp bila KIV nye)
-ekon
-dapo masak zanussi skali ng hood
-kitchen cabinet
-wardrobe




12 sweet thoughts:

Anis said...

fuh.... bersinar2 lantai umah hang genny...

genny da bomb said...

Anis- uikk bukan suma lantai bersinar2 ke hehehe..dh lama mana aku tak mop tu..taktau la plak kot2 mak mentua aku ada mop ka masa aku pi keja..hehehe

my little family said...

sama la ngn umah akak, kira umah Genny ni ok lagi tau. Umah akak kosong je. gambar2 semua pelan2 nk beli. Hiasan & bungan segala pun xde..tunggu 'angin giler deco' mai..hahahaha

kirana said...

tak byk brg la nampak umah lapang dan luas..
sng budak2 nk lari hahah


pelan2 gini ooooi..ada duit beli..tak da duit..dok dendiam hehehe

PuteriSatu said...

waa.. dah cantik dah tu umah.... janji puashati umah sendiri kan... tul kata ana tu..ada duit....buat pelan2..tak dak...dok dendiam dulu...sabar..sabar...

Fiena said...

ok la tu.. dh byk gak brg tu.. nk compare ngan umah aku.. debu ja kot penuh
hahahahahaha
bilaaa la nk pindahh

Mummy Dasy said...

x banyak barang umah nmpk luas.. xpe pelan2 nnt lama byk.. KIV lama pun xpe ikut mana yg penting dulu

genny da bomb said...

my little family - hehe tu la kena pelan2..saya ni plak dah le tak reti bab deco..tatau la nnti nk jadi apa kakakaka

kirana - tu la ana..aku suka simple2 n nmpk luas..tp kena gak ada hiasan ats sbb2 yang aku citer kat hang tu hhihihi

puterisatu - takde la cantik..standard ja..kena pelan2 deco..hehe kena byk bukak buku ni sbb tak reti kan

fiena - ala hang nnti kalo da stat masuk umah mesti cepat ja penuhnya..haa bilanya hampa nk pindah..stat reno2 sama ng aku..tp tak masuk2 lagi huhu

mummy dasy - tu la kak..KIV la lama2 janji takde utang2 nk beli apa2 hehe..

mama umar said...

mst beria mop sblm ambek gmbar nih..hikhikhik..jgn mrh ha geni..ok la mcmtu..simple..tp apa kata kt area cermin tu hg boh 3 tier drawer ke..xde la nmpk kosong sgt..tnggu ada bajet..cavenci drawer ok..hehe..

genny da bomb said...

mama umar - mana ada aku mop2 la..tu dh tentu balik keja terus amik gambar..tak nmpk ke jam kat dinding tu kul bape hehe..aku tatau la ada ke mak mentua aku mop masa dia dok..hehe..kalo aku beria dh tentu la aku kemas2 dulu sblm amik gmbr..tu kan sepah..hehe

aku mmg ingat nk letak almari hiasan kat situ..nnti2 la..tunggu bajet..aku takmo la penuh barang smp nk jalan pun susah..

sujaihah said...

lama tak baca blog akak...tak sempatttt banyak no kejer...huaaaa

cantik laa umah..bagi cantikklagi ek..raye nak dekat ni :P

AbahNuqman said...

Wah.. mendedahkan interior design rumah kita ye.. mcm ni le keadaan umah yang tak seberapa.. duit dah berhabisan nak siapkan structure umah.. benda2 dlm ni kena tunggu fulus ada dulu br leh top up..

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino