Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Award dari Alinx,Moon

Sunday, June 21


ok2 sebelum ramai lagi yang tag mak baik mak buat cepat2..kang jenuh mak berstory bagai kalo makin ramai tag ni hahaha..

okeh tag ni mula2 alinx yang suh buat tapi mak ala2 nk ngelat kan kakakka..pastu mummy Moon pulak..alamak dh makin byk le plak..so alang2 tgh rilek2 ni mak amik masa buat kijap hehhe..

The rules:Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award ini :

ALINX

1-my opismate yang cam ala2 adik walopun dia tua sket...kakakka..sbb mak sll bebel2 ng dia kalo dia buat salah hihi
2- manja in some situation terutama kalo pasal.....hihihi
3-tegas jugak dia ni..kalo pasal keja la
4-dia berjaya slim!!ni mak jaki sket nihhhh huhu
5-org sarawak yang sedang ingin cinta nunnnnn di selatannn..hehhehe

MOON
1-mummy pada Isk yang ensem n yaya yang adorable..start to know her from zaman2 fotopages dulu masa ada gathering kat umah Anna..walopun mak tak join tapi mak sll ikuti citer2 mummy2 kat fotopages dulu smp le ke blog skang ni..n start to see her face to face masa isk dok seneseri ng nuqman
2-lembutttttttttt n manja jek suara tu..alahai apsal la mak takleh cakap manja2 cam moon ni haha
3-photographer yang sgt i suke..gambo2 sume superbbb
4 - senyummu yang manis mmg manisss le...mmg patut la sutan sangkut berkali2 sangkut hihi
5-org ganu yang suka masak..leh le kita sharing2 recipe ye nnti..masakan moon nampak mabeles jek..bila nk leh try nih huhu

Setiap blogger mestilah menyatakan 10 fakta atau hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award yg seterusnya :

1-org kedah,stay di bangi now..keja di pj..jauhnyeee
2-baru ada anak sorang..the one n only nuqman..adik nuqman???hmmm tunggguuuuu je la haha
3-suka main volleyball..skang ni dh takde org nk main ng makk..
4-suka matematik..bukan add math ye..modern math sajorkk
5-suka melukiss..dulu penah buat mural kat skolah
6-suka masak..walopun tak bape nak sedap macam mak..tapi puas la kalo mencuba..
7-husband n mak blajo same line..cuma mak praktik sket2 je in work..
8-mak tak sombong ok!cuma mak ni pemalu ahaksss..kalo terjumpa jgn le segan2 tego..muka je nmpk cam ala2 garang tapi idokkk lee...
9-waaa sakitnye nk abis 10 niii..ok2..sambung..hmm..mak tak suka lengah2..kalo lengah2 mmg kena bebellllll je laaa..
10-sometime kalut2 gak kakakaka..sbb mak ni tak suka menjawab n mencari alasan..so kalo wat satu2 keja mak kena make sure tau satu2 benda dgn detail..

Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnye dan describe tentang mereka :

1-kirana -kawan lama zaman skolah dulu2..kawan seperjuangan marikh celup!!ahaks
2-cikda -sama jugak..kawan skolah dulu yang mak tak sangka jadi cikgu hihi..
3-maknye humairah - member opis merangkap maskot company ahhaahaha
4- Mama Anis a.k.a kak ayu - sepupu lakiku yang cun hihi
5-mummy dasy - antara blogger yang mula2 kenal blogku..mekasih mummy!

aaa semua le yang baca blog ni sila buat yeee...langsaikan utang anda!

sekiannn mekasih..MOON N ALINX,MISSION ACCOMPLISHH!!!

4 sweet thoughts:

Alinx said...

1-my opismate yang cam ala2 adik walopun dia tua sket...kakakka..sbb mak sll bebel2 ng dia kalo dia buat salah hihi - tua sikit ja pun,tp kan beb ada budak baru kata aku 26!
2- manja in some situation terutama kalo pasal.....hihihi - *malu*
3-tegas jugak dia ni..kalo pasal keja la - wahhh~semestinya beb!
4-dia berjaya slim!!ni mak jaki sket nihhhh huhu - ahaksss, jom jom herbalife
5-org sarawak yang sedang ingin cinta nunnnnn di selatannn..hehhehe - hehe, doakan aku & diaaa ♥

Miss Moon said...

bagus syabas beteeeee'

ha ha cargas ek mak nuqman siapkan kerja sekolah ...bagus nanti cikgu bagi mata merit hokey ...

auw lembut ka akakkakakak ..malu aiiiiiiiii

AbahNuqman said...

ummi ni kalo tag sukeeee je dia.. sejak ada internet broadband prepaid neh asyik ngadaaappp jek blog ngan fb.. sukati awak la yang... jgn terabai makan pakai org ngan nuqman sudaaa ahahahaha

cikda said...

genny..
haha..aku dah ler berniat nak menguburkan blog aku nie..pandai plak hg men'tag aku...haha next time a aku buat..

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino