Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Can somebody explain to me why???

Thursday, June 11

Azab mangsa culik

KUALA LUMPUR: Lima lelaki bernafsu syaitan seolah-olah dirasuk apabila sanggup menjadi tanah perkuburan di pinggir ibu kota sebagai ‘hotel lima bintang’ untuk melampiaskan nafsu serakah mereka selepas menculik seorang gadis.Kumpulan penjenayah terbabit dikesan bukan sekali melakukan kerja jahat itu di atas kubur, malah sudah mengulanginya beberapa kali sebelum ini.

Malah, kekejaman kumpulan itu terbukti apabila mereka merogol seorang gadis berusia 20-an secara bergilir-gilir selepas mengikat tangan dan kaki mangsa pada batu nisan. Dua daripada perogol itu memegang mangsa yang meronta kesakitan ketika seorang lagi rakan mereka merogol wanita berkenaan.

Dalam kejadian jam 3 pagi kelmarin, seorang wanita yang diculik ketika dalam perjalanan pulang ke rumahnya di Pandan Indah di sini, menjadi mangsa nafsu buas dan aneh kumpulan penjenayah terbabit.

Mangsa yang hanya kira-kira 10 meter dari rumahnya dihalang oleh sebuah Proton Wira sebelum seorang daripada lima lelaki dalam kenderaan berkenaan menariknya memasuki kereta itu.

“Selepas ‘misi’ selesai, kumpulan terbabit menghantar mangsa ke kawasan Taman Muda, Ampang, sebelum mengugut akan mencederakannya jika membocorkan kejadian berkenaan kepada sesiapa.

BERITA LANJUT BOLEH BACA KAT HARIAN METRO YE..SAYA CUMA AMIK POINT2 SAJA..BOLEH BACA KAT SINI

apa yang menjadi persoalan kat sini..sapekah penjenayah2 ni ye??orang tempatan??atau pendatang samada dengan izin atau tanpa izin??motif dorang buat macam ni??sbb pompuan ni takde plak disamun pape kan..cuma dirogol bergilir2.. yang lagi menakutkan..she is just 10 metres away from her home!!!kawasan rumah pun dah tak selamat??why ada kumpulan yang macam ni ye..menculik orang semata2 untuk melampiaskan nafsu???astagfirullahal'azim..dah tu plak siap antar balik pulak kan orang tu balik rumah..I really can't get it...cerita ragut,samun n bunuh tak payah citer la kan byk mana..tapi ni just culik n rogol???Ya Allah,realiti yang menakutkan..so girls..be alert always ok..elakkan la berjalan berseorangan n pastikan bukan jalan2 yang gelap n sunyi..n THE MOST IMPORTANT IS, DON'T COME HOME LATE AT NIGHT!!this thing happened at 3 0'clock in da morning..wonder gak pompuan ni buat apa jalan sorang2 pukul 3 pagi tanpa ditemani sapa2..

6 sweet thoughts:

my little family said...

Genny, gomen kita kn pandg berat kes2 rogol, samun, dera mcm ni. mcm rogol tu, kasi la hukuman berat mcm 'KASI' terus pun boleh sbb biar la effect blkg hari dia pun tanggung sama sbb pmpn bila dah kn rape..kesannya sampai bila2 tau..ish..klu dpt kat akak..ku kasi je..padan muka! ni klu setakat penjara 2,3 taun xde maknanya..

Alinx said...

aku pun baru pas baca berita ni, ngeriii...

sujaihah said...

siut betul kan..buat neyr tetiba kubur tu tebukak..ambik ko..trus msk kubur...

atty's said...

tu ar apa pompuan tu buat at 3am..in the moning..

Fiena said...

waaaaaa
aku pun ada gak balik lmbt kul 1-2-3 pg sorg2..
bila turun keta nk buka gate.. dh cuak2..
kalo encik suami x tdo lg.. mmg aku suh je dia tggu kat gate.. tp kalo dh tdo x sedar diri tu.. aku plak dh jd kalut2 panik2 cam nuqman
kalut2 buka gate, masuk keta.. tutup gate

mcm2 la skang ni kan....

genny da bomb said...

fienah- hahhaahaa...kan aku kata..hg pun kalut gak aaa kekkeke..tapi tu lah..tak selamat tol rasa nk loneranger pi mana2 skang ni kan..

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino