Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Help me with few clicks..I'll help you back..hehe

Wednesday, July 29

yaaaa....ntah apa2 saja tajuknya..

mak nk stret to da point..kepada kawan-kawan maya mak sekalian..samada mak kenal you all in person or melalui blog ni..marilah sama2 memeriahkan blog masing2..korang kalo masuk blog mak ni jangan le segan2 kalo nmpk iklan di mana2 kt dlm blog ni sila le ringan2 mouse anda utk klik kat iklan tu..hehehhe..mak ni baru la nk terhegeh2 nk bernuffnang la plak..selama ni malas sungguh nk gi tgk mende la nuffnang ni..so arini mak rajin2 la pi belek apa yang ada n dah register dahhh..

so korang2 suma..kawan2ku n silent2 readerku..klik la ek..korang mmg baik..mak tau..hihi..bodek bukan main lagi haa..pastu korang jadi la follower mak..tp follower tu kadang2 mak takleh le nk klik tgk add blog korang..so kalo korang jadi follower..korang tinggal la komen seketul dua..kang mak save korang nye add so nnti mak pun gi la blog korang klik2 advertisement kat blog korang skali..win win situation gitew...sama2 la kita kumpul2 sket2..lama2 jadi bukit kan!!!

12 sweet thoughts:

sujaihah said...

aii time aku masuk takde plak iklan nak click...nak click maner kak oi?

genny da bomb said...

bila iklan tu ada wan klik la..hehehe..dia tak sepanjang masa wan..mcm2 iklan ada..hehehehe

kirana said...

tudiaaa geni promo...
letak la iklan atas sekalik..sng org nk klik..ak yah nk sroll down

genny da bomb said...

ana-aku dh letak la atas tu kan..tp sll dok keluar yang sidebar je..yang atas skali skala je kuar..hihihihihi..

shaifulsafar said...

genny.... saje je hire photographer... untuk photoshoot family aku nih... maklumlah... nak mengambik gambo kat studio dari anak sorang sampai la anak dua tak jugak buat... tu yg terus buat family portraiture sambil jalan2 tu.... kopak la jugak bila buat one time nih.... heheh

genny da bomb said...

shaifulsafar - hoho..tu aa..ingat org kawen ja hire photog ni..jalan2 pun hire ye..hihi..takpa2 bagus tu..takyah sibuk2 nk klik2 amik gambo sdiri heheh

Mummy Dasy said...

akan di klik2..tp setakat ni belum jumpe iklannyeeeeeee

genny da bomb said...

mummy dasy-tu la mummy..masa awal2 register tadi kemain galak dia kuar..hahah...petang2 ni takde plak dia..hehehe..akan ku klik2 jugak kat blog mummy...hihihi

Filla ~ Kasih Aleeya said...

gud2... dah maju kehadapan..hihi.. nanti sayer klik yerr...

Anis said...

*buat buat tak nampak lah * - Larriii !!!
:D

genny da bomb said...

filla- hahaha..org dh maju ke depan mak baru kat garisan permulaan ni..kekekke..tq ek sudi singgah2

anis - alaaaa...anis..jgn aa gitu hihihihi

AbahNuqman said...

bertambah la cek list abah bila dah sampai opis tiap2 hari hehehehhehe

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino