Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Wahhh...ada org guna resepiku..hihi

Saturday, July 4

tgh bosan dok kt umah ni..saje la dok menggoogle sana sini..saja la try carik image guna nama mak ni kan..takde keje sungguh la..hahaha..pastu saje2 la cari nmpk la ada gambo kek kukus mak ni haa..tapi tgk add tu cam forum something..oo maknanya ada org cilok gambo kek ku itew..hahah..nasib baik bukan cilok gambo diriku ini ..kalo gambo kek takpe ku tak kisah..n org tu pun tulis ehsan dari diriku..hmm best plak ase ada org guna resepi..takde la rasa mak melalut sorang2 hihi..

ni forum adik bijak..
hah!gambo kek coklat kukusku ada kat sini..bagusla dorang berporum plak citer pasal kek kakakkaa






5 sweet thoughts:

Rahman,Ahchong,Muniandy said...

salam umi dan abah.smoga panjang umur dan kekal bersama hingga akhir hayat.tq

Alinx said...

tahniah beb ;)

kirana said...

sib baik dia bg credit kat hang

stgh tu depa cilok buat buku resepi jual lagi

sujaihah said...

selumber je jaman skang ni kan

AbahNuqman said...

waaa.. nie betul plagiat neh.. seb bek ada kredit yg diberi utk ummi..

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino