Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

berjaya ke tidak??ntahhhh hahhaha..

Monday, November 1

ANNYEONG HASEYO!!!Sabtu yang beria angkut beg pegi jusco tu antara sebabnya adalah nak pi cari sayur sawi putih or kobis cina untuk buat menda ni la..what do we call this???KIMCHI LAAA..huahahha..riak takbur nak jadi orang Korea plak dah..hihihi..ni sebab terpengaruh ngan citer korea la ni..n knowing the fact that kimchi is good for your health..taktau sejauh mana keberkesanannya..baru lepas tengok Food School kat channel 553 tunjuk pasal makanan2 sihat di korea ari sabtu aritu..

Maka dengan berkobar2 mak pun buatla ikut resepi browse kat tenet..


selepas dah gaul2 semua..dah jadi la camni..look wise dah jadi la..hahahha..taste wise??i don't even know how it taste..hahah..so belasah je lah janji ikut resepi..kena la simpan dalam bekas lepas beberapa hari baru bole makan..kena bagi masam sikit kot..heheh..



tapi baru sehari dah amik makan dengan megi..kekonon nak jadi korean sangat kannnn..hahah..siap chopstick bagai..kekekeke...ni dah lain sket dari rasa lepas buat..macam sedap sikit..kena tunggu 2 3 ari lagi la baru rasa balik...

SOOOO...dah berjaya dah buat..lepas dah abis ni bole la try version lain pulak..hehehe


4 sweet thoughts:

Alinx said...

uuuwwwaaa... terliur aku siottt

genny da bomb said...

haha salina..aku pun tatau nk kategorikan berjaya ke dak..kekekeke..tu la masalahnya bila gatai nk buat benda yang tak penah makan..

haha suma ni gara2 byk tgk citer korea hehehe

EnO said...

alamak kakkk.. nakkkkkkkkkk.. makan ngan megi tuee.. adoaiaiii.. sedapp nyeee

genny da bomb said...

hehe..gmbo mmg tempting kan..rasa??wallahualam sbb tak cukup masam lagi time ni..hehe

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino