Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Berjumpa kawan2 lama...I'm happy!

Tuesday, October 20

Saya sangat suka sesi berjumpa-jumpaan dengan kawan2 zaman skolah,masa kat u dulu..skang ni suma pun dah kawen..dah ada family sendiri..so memang susah dah la nk berjumpa kerap2 macam dulu..





so sabtu baru ni mak ajak kawan2 lama waktu skolah n masa kat u yang rapat2 dengan mak ni datang rumah makan2 lepak2...tapi ada la jugak yang last menet tak dapat datang..kalo tak mesti macam2 cerita ada heheh..takpe la next time pulak la plan jumpa-jumpaan lagi pada yang lain..ada yang tak sempat nak amik gambar plak..sape takde gambar dalam ni sori le aku lupa la nak amik huhuhu..dah lama tak jumpa nak berborak je la kejanya sampai lupa nk snap2 gambo ni hahahhaa..





menu arituspageti,laksa,nasi impit,sate,rendang dendeng,puding (nak wat dadih terjadi puding kakaka)




alalalala aleesya yang kiut..baby anis+dash




anis+aleesya - dah jadi mama dah hang anis oii hihihi


dorang paling awal sampai..

abah with aleesya

jj with ayesh..haiyoh hyper si ayesh ni..hihi..kiut je cakap pelat2.."tatit" (sakit) "teta" (kereta)



dash+anis sefamili..apsal la gelap2 gambo..hahahah..amik lagi pakai hp kodi..


abah ng rezal..makan rezal jangan tak makan



ayu ng hubbynye..



najwa ng fienah..kalo semua mai serentak kan best hehehe..


me with fienah n najwa


nuqman ng umar..baru bangun tido nuqman ni..nasib baik tak ngamuk..both umo 4 tahun tapi umar dah macam umo 5-6 tahun..



with najwa..hai mak mmg belemoih la arini



najwa sefamili..nak balik dah



hani n babynye..ni ex opismate..jemput jugak dia dah lama tak jumpa..



macam baby bosnia la haziq ni hehe..


abah ng haziq


mak plak enterpreme..
overall..mak sangat hepi jumpa kawan2 lama ni..rindu betul nk jumpa dorang2 ni suma..walopun suma dok dekat2 jek tapi sbb masing2 ada hal masing2 kan so mmg la susah jugak nk jumpa2 ni..
to suma yang datang,thanks weh..aku rindu betul kat hampa semua..kalo semua serbu serentak lagi la best hihi sure macam2 cerita ada..tapi nk buat cemana aritu ramai yang ada open house jugak..tak dapek la nk serentak kan hehe..abaikan ye umah aku yang tak bape nak siap lagi tu..janji perut kenyang kan hahahaha..


26 sweet thoughts:

Anis said...

BURRRPPP!! Memang sedap la laksa hang genny! Mantop! Hahahaha

genny da bomb said...

anis - hahahhaa..thanks le weh sampai ke umah aku..bape kali beger la nk jadi camtu pun hahaha..

JMR said...

byk nyer mknan..best giler...

my little family said...

best dpt jumpa kawan2kan? penat tu toksah kira la.. hehe

cikda said...

genny
byk makanan..
huh aku ler tu..last minute xjadi..
sory again weh..aku mmg nak gi..
nak buat camner..ade family reunion plak..

mama umar said...

tq geni..tq..mmg best la dpt jmpa aritu..laaaagi best kalo dpt jmpa sume tp apa nk buat..aku xdpt pi awl aritu..aha, hg siap bg tapau aritu mmg extra best la..hahahahaaa..lenkali buat lg ye :p

mamazana said...

mmm... bestnya dpt jumpa kwn2 yg dah lama x jumpa kan....

kirana said...

ya allah geni byknyaaaaa makanan..
ni aku nak pi nnt hang kena buat lagik skalik mcm ni hahahahha

ayu fienah najwa lama tak jmpa hangpa...

kirana said...

geni-tudung tak kelepet lagik :)
macam ustazah lak aku tgk hang

genny da bomb said...

JMR- hehe..makanan mmg byk..bloated la makan..

my little family - aah best le lama tak jumpa..penat2 tu belakang kira janji dapat jumpa

cikda - ha hang ni nk kena babab ni..last menet tak jadi plak hihi..takpe la lenkali la..sulie pun tak dpt mai gak..idah ana pun sama

genny da bomb said...

mama umar - hehe..najwa tgk la bila lagi ntah la aku nk rajin pun haaaa...aritu je la rajin ehhehe

mamazana - iye mama mmg best sgt la jumpa bila dh lama2 tak jumpa ni..

kirana - weh hg mai sorang takkan la aku nk masak banyak2 gini jugak weh..hehehehhe..

aaa mcm ustazah ka..laki aku kata nmpk muslimah..abis selama ni aku tak muslimah ke wakakakakaka

atty's said...

memang besh kalo dpt jumpa kawan2 lama..

shaifulsafar said...

meleleh air liur hamba.... :-p

sib baik la hamba ni bukan kawan lama hang... hahaha

cikda said...

genny..
haha next time aku sure akan cuba pi..
hg buat open house raya haji plak wei..

genny da bomb said...

atty - tu la kak ti..best la dah lama tak jumpa2..dulu time bujang meronggeng bersama hihihi

shaifulsafar - amik besen tadah air liur tu..hihihi..ala biasa2 je la shaiful..awak nye makan2 lagi grand gila babas hehe..rugi tak dapat pi..

cikda - amboi hanggggg!!!suma raya aku sauk buat makan2 hahahaha...

apa kata hampa2 plak yang buat aku serbu hihihi

sujaihah said...

soweyyy tak sempat nak dtg....sibuk kalahkan yb

genny da bomb said...

sujaihah - sudah la wannnnnnnnn!!!maafmu tidak diterima..mai melutut kat akak seround hehehe

takpe la nk wat cemana..yang paling beria nk mai tak sampai2 :-P

shay ina said...

eh...ada jj...ada anis..ada gak muka yg agak familiar...bestnyer...

Fiena said...

ekekekekek
best2.. tabik spring (toing toing)utk geni sbb rajin masak byk2
ekekekeke
abahnuqman nmpk kurus.. bagus

aku la lmbt.. nk wat cemana.. g kenduri dulu.. bajet nk try sume mende tp x larat dah.. ase nk pecah perut
hahahaha

xsmpt nk jumpa makcik ayu tu
ana.. lama gak x jumpa hang.. jom pi reunion sabtu ni.. dpt jumpa lg ramai2
aku cam bese.. trademark: iklan colgate
hahahahaha xtau la pesal
adess

Fiena said...

tertinggal 1 mende:

geniiiiii!!! gmbr abah dukung baby lg....
hahahahahahahahaha
hint manjang abah ye

genny da bomb said...

shay ina - aku takkan hang tak familiar ina oiii..hehehhe

fiena - abah nuqman kurus sbb dia sambung posa..aku gak posa tak abis hihihi..

aku suh hg tapau takmau..juai mahai hehehe..

ala..aku buat2 tak nmpk je hint tu hihihihi

Fiena said...

sib baik aku dh xdok sblh hang..
kalo x sure kena cubit + penampaq
hahahaha

aku bkn juai mahai.. dh mertua aku mai mlm tu.. tapau nnt sia2 ja
ekekeke

jumpa sabtu ni.. insyaAllah

AbahNuqman said...

hari yg menggembirakan utk ummi.. seronok dia nengok kawan2 lama bawak anak masing2.. abah tumpang senyum ajela.. sambil memberi sokongan moral utk ummi memasak lebih baik heheheh..

shhh fienah, jgn cakap kuat2.. nanti ummi jeles hehehehhe.. lama tak pegang baby.. kekok lak.. takde niat tersembunyi yekk..

genny da bomb said...

fiena- hahah tau takpa..kalo dak kena cubit dah hehe..

esok aku tatau lagi la leh pi ke dak..nuqman ni tiba2 demam panas plak dah..kalo dia dah ok aku pi la

AbahNuqman- hihihi hepi la dapat jumpa kawan2..bukan senang nk jumpa sorang2 pn..pasni awak plak la wat perjumpaan ng kawan2 awak..org cam besa la jadi tukang masak jugak le..takkan awak pulak kakakakaka

Anonymous said...

nyah..jj tu ani kan..??muka cam kenai ja..kem salam arr dia kalo jumpa lagi

genny da bomb said...

cik anon - ha ya la..dia la tu..nnti balik kg kalo jumpa dia hg kem salam la sdiri..kekekke..

ok2 nnti aku gitau dia hg kem salam..lenkali cik anon tulis nama sama noo..ramai anon2 kat sini nasib baik aku cam bahasa hang hehe

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino