Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

raya ke 4-balik kelantan plak

Friday, October 2

sebelum tu..........
SAPE RASA NI RUMAH DIA SILE KOMENNN!!HEHEHEHE

raya ke 4 balik kelantan pulak beraya..tahun ni raya dua2 pulak sebab cuti panjang sikit..sampai sana dah maghrib dah sebab bertolak dari kedah pun dah pukul 12 lebih..ada la jam kejap dekat mana tah sebab tu laluan orang nk pegi kl and also nak pegi utara..Tanah Merah kot ek..lupa hahah..ada buat open house hari kami balik tu so tak sempat la nk join sebab dah petang baru sampai..last minit nye plan open house tu..sempat gak la makan juadah hari tu n mak ada la bawak rendang n ketupat kedah bawak balik sana jugak..

kat sini tak pegi mana2 sangat sbb aduhai kelantan kalo raya2 gini memang kereta penuh atas jalan la..better dok umah lepak2 dari keluar..tapi ajak gak le abah kuar gi pasaraya baru bukak kat situ..n ajak jugak abah bawak jalan2 umah mak ayah sedara belah mama..sebab tak berapa nk kenal sangat sedara belah sana..so pegi jalan umah kak yah,makcik som(mak sape ni hehehehe-tapi takde kat umah le plak..kenan nengok bunga2 depan umah dia) n makcik mah (sedapnya kotiaw dia goreng huhu)..

so sebab umah2 dorang ni dekat pantai irama,sebelum gi sana pegi la pantai ni dulu bawak nuqman jalan2..abah nuqman n mama gi solat kat masjid so mak nunggu ng nuqman kat pantai ni sambil makan fishball cucuk2 tu suma la..

dok bilang bape bonggol ada

mak mesti nk enterpreme

ape yg dia seronok jerit pun tatau la

dah ajak dah nk gi berlari2 kat sana tu
sayalah YB baru anda!selamat semua!







tak berani nak bawak gi main air kat sana..takut air tetiba pasang..rasanya bekas pasir basah tu le kot takat air pasangnye


Pantai Irama


jangan2 amik g ambar saya!!saya tak bersalah!


peace you all!!


sekian tamatlah sudah sesi RAYA RAYA 2009 ni..kitorang bertolak balik ke kl ari isnin..huarghhh!!malasnye nak keje!!



8 sweet thoughts:

my little family said...

eh..eh..mcm kenai la umah sapa tu..hahaha.. genny p hari apa yg depa xde tu? balik kg mek kot.

Tp sabtu tu ada anak sedara tok mek yg meninggal excident on d way balik ke kampus lepas balik raya. kesian kat family dia..

Tahun depan mai la lagi..sbb nanti turn akak plak raye kat kelate..hahaha

my little family said...

raya haji ni akak balik kelate..hehe

FIZA_Aman said...

kak ayu ker tu??

FIZA_Aman said...

budak nuqman yang makin lama makin notty... suka pukul cik ngah!

sujaihah said...

ramah saya....main teka2 jer...rmh aku camtu ker?

tu umah mertua akak ek...cantikk...

genny da bomb said...

sujaihah- wan..tu umahorg yang jawab paling awal tu..bukan umah mentua akak..hehehe..

my little family-kak ayu..kami pi ari ahad..hehehe..saje jek ajak mama jalan2..aisyah cakap cik som gi lawat org meninggal..ye la tu kot yang tu..hehe..next year la plak..ehhe.

raya aji ni tak dpt balik kot rasanya..hafiz takde cuti dah huhu

fiza_aman - wah dek dah stat memblog pulak..heehehe..tu sure bosan sgt dah tu..heheh

my little family said...

fiza: yuhuuuuuuuuuu....it's me...ngeh..ngeh..ngeh...

AbahNuqman said...

amboi kak ayu alert jek umah dia.. tapi dah byk berubah umah kak ayu dari luar.. lagipon saya tak penah bawak geni pegi bachok.. sian dia tak berapa kenal famili belah mama..

kitorang tak masuk pon, nak cepat ke umah makcik mah.. ummi tu hepi la tu leh jalan.. abah pon hepi sebab ada tenet kat kg, lagi laju dari kg ummi yuhuuuu

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino