Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

raya kedua+hari keluarga

Friday, October 2



atas n bawah-vergi gelap n cerah..my big family..takde dlm gambar,kak ja,udin n family arwah abang nasir..famili abg nasir dorang tanak join lagi kali ni sbb masih teringat..




terima je lah gambo seadanya sebab bukan sendiri amik so gambar gelap terang macam2 lagi la huhu


sambungan aktiviti lagi..sekitar majlis..yang gambo deret2 atas kerusi tu mak2 n pak2 sedara tgh tunggu kitorang anak2 menantu n cucu2 nk bersalam raya


tak muat dalam gambo kalo semua nak masuk..ni gamabr mak pak sedara bersama anak2 saja..menantu n cucu2 ada gak nyelit sorang dua..tak cukup pencahayaan la malam2 ni..mata2 hantu byk giler arghhh..nk mintak ng sepupu la plak gambo2 dia




winner of the night ng acara masing2..tak sempat nak amik semua hihi..



antara game malam tu..mengenal isteri,anyam ketupat,bina menara guna straw,mencari pasangan (tak dan nk amik gambo ni riuh sgt bergelak2 haha)



gambar lagi..yg bawah gambo anak2 sedara yang dah bujang2 dah..huhu aku dh tua ka??terselilt jugak gambo abg din..my abg ipar hehe



gambar lagi masa kat umah ng kak baya n anak2 sedaraku


------------------------------------------------------------------------------------------------




mak malas nk membebel...mak nak tepek gambo je sekitar hari raya kedua..gambar pun malas nk susun2 ahhahaha..ada lagi gambar odw n akan diupdate dlm entry ni jugak..asik lupa bwk kamera nk transfer..upload kat umah hazab nk nunggu lama..ng tenet cam bengong2 lately ni..apsal tah..ehh dh bebel plak..dah2 tgk je gambo kat bawah2 ni...

SEKITAR HARI KELUARGA HAJI LEMBUT / RAYA 2009

abg jalani ng adliyah montellll

anak2 dara dah budak2 ni..cheah (pink) n syazwani


kak ja ng anak2nye anas(besar gaban budak ni baru form 2!!) ng uzair


kak mah ng mak

nuqman sebokk main bunga api

sekitar majlis lagi


abah pun sebokkk nk join


rebut2 ha jgn tak rebut

main lagi

pak lang..dia eksiden n kat kaki tu ada besi..n sorang lagi atas wheelchair is maklong

sekitar majlis lagi

kak baya ng anak2 dia+ few anak sedaraku

pose sebelum gi majlis..hahah tunggang langgang gambo..malas nk susun..irfan n nadirah in da picture

pose lagi..abah takde time ni gi solat isyak jemaah n tahlil..acara wajib gak ni tiap kali hari keluarga
gambar2 lain odw ya..saya harus bersabar gak ng line bengong2 ni







9 sweet thoughts:

Lenny said...

wah meriahnyer raya.. cam ada kenduriii....

genny da bomb said...

ya la lenny..mmg kenduri la pun..hari keluarga kitorang..hehehhee...famili saya je dah dkt 40 org..tu lom masuk pakcik makcik maklang maklong bagai..hehhe

kirana said...

ramaiiiii nya..tobat aku tak ig tnama setengah
haji lembut tu tokwan hang ek..

genny da bomb said...

kirana - ana..aah tu nama tokwan aku..belah mak aku..

yeszaa ana..mmg le famili aku besar hihi..adik badik 8 org..dh kawen 7..anak sedara 22org..hoho..mmg kena q la nk masuk toilet ke apa...tp kak2 abg2 yg dok dkt dok umah depa la..malam raya mai ramai2..pagi raya mai ramai2..camtu la..hehehe

genny da bomb said...

lupa lak..mmg aku tak ingat le ana oii nama budak2 kecik2 kalo cucu2 pakcik makcik paklang maklong la suma bagai tu huhuhuhu...mak aku lak 10 beradik..aku mmg ingat nama sepupu2 aku ja la..kalo nama laki/bini depa pun aku tak hapai abis lagi..nak2 yang baru2 kawen ni huhuhuhu

sujaihah said...

maakkk aiii...besar nyer family..best nyer klu dapat berhimpun ramai2 camni...kagum betul tgh majlis akak ni...giler meriah

Fiena said...

awat gmbr suma cam dikurus2kan..
nk kaver bg nmpk kurus ka
hahahahahaha

genny da bomb said...

fienah-bukan la...aku nk bg muat masuk satu line tp tak muat plak 3gmbr haha..pastu malas la aku nk ejas balik..kalo dak jenuh la hg nk scroll byk2 smp bawah..hehehhee..byk lagi gmbr tapi dah malas dh nk boh

AbahNuqman said...

ummi ni kalo bleh nak masuk satu kamera dalam blog huhuhu.. maklumla org tu hepi raya umah dia dulu ahaks..

sian ummi penat, asyik kena suruh buat itu ini.. bukan apa ummi.. mak tu sayang kat anak bongsu dia, wat teman bermanja la tu..

yg penting, malam2 abah urut kaki ummi sebab kepenatan kuang3x

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino