Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

bukan yang buat open house je penat..yang nak attend pun sama huhu

Wednesday, October 14

ye betull..orang yang buat open house sememangnye la penat kan..petang sampai ke malam melayan orang datang umah..tapi orang yang nak attend ni pun penat juger..satu..penat berusaha memenuhi semua jemputan yang dipanggil..dua..PENAT MAKAN LAAAA...huhuhuhu..ni la keja abah,ummi n nuqman sepanjang weekend baru ni..dapur memang closed production betullah!hahahaha mak sukeeee...

SABTU

walopun ada dua je yang terdaya pegi..tapi penat jugak..satu kenduri kawen anak jiran dekat umah..satu open house umah wawa yang mmg abah kalo ajak mmg nak pegi punya hihi..sebab nk makan rendang dendeng mak wawa yang superbbb itu..huhuhu..


mula2 makan kat kenduri kawen ni dulu..jalan bape langkah je dari umah..

makan abah jangan tak makan..jgn banyak sangat kang penuh rugi tak dapek makan umah wawa hihi
tgk nuqman..makan ape je dalam pinggan dia..huhuhu


sampai umah wawa mmg rendang itu la yang kitorang tuju kekekekeke..awal skali sampai tauuu..walopun dah makan kenduri kawen tadi hihi..tgk semua pinggan mesti ada yang merah2 berminyak itu yeee..
abah mengasah balik skill memegang baby..ingat lagi ke bah??


si humairah yang eksenn..tanak kat mak..mak amik je nak nangis..sepuk kang anak hang ni wannnn!!

cam itu la dia..nk menempek ng mak ayah dia je laa...jinak2 merpati gitew..dok jauh2 menyengih je..nak amik nangis..



AHAD

haaaa..ari ahad lagi powerfull..kekekeke..dari dua umah yang mula2 nak pegi jadi 4..mula2 neseri nuqman dengan member opis je..skali malam sabtu dapat msg cik yah (mak sedara abah) ajak gi umah..dah jadi 3 dah..masa gi umah sana pokcik wi+ cik lah pulak ajak gi umah...haaa...4 pun rasa nak flat dah...maghrib baru sampai umah..meronggeng sungguh la..perut pun sama hahahaha..

alamak..gambo kat neseri nuqman lupa lak nak transfer..takpelah..nanti la tepek..ada citer kat neseri nuqman ni..jumpa senior skolah syed putra dulu..kak hafidzah yang antar anak kat neseri rehal center yang satu lagi..so masa majlis ni terjumpa la kan..pastu ada lagi satu citer..masa nk amik makan abah tanya la Puan Ros mana husbandnye..so bila diperkenal..si husband tanya mana umminye nuqman..mak pun cakap la saya la maknye..pastu dia cakap "ooo...yang buat blog tu kan??" mak pun.. "erkkkk alamak..baca ke" kekekekkee..dia cakap dia search rehal center n jumpa blog mak tu..ooo silent reader rupanya dorang ni..hehhee..bagus2 sile2 la datang lagi ye...

dah abis kat situ terus ke subang plak.. SS15 umah azhar..kat sini lupa lak nk amik gambo..cantik umahnye..kat sini dah start makan konyang2..dah abis kat situ gi umah cik yah kat SS18 pulak..jumpa adek hafiza n kak da kat sana..dah kenyang sangat dah..minum air je kat sana

kiut kan???u know what...is a boy okehh!!mak ingat gegirl sebab rambutnya ituuu..


suma sepupu sepapat abah..mak dah macam ular sawa malas plak nak amik gambo
abah n khalif nama anak sepupu abah ni
tengah nengok nuqman kat atas yang majuk menannye diambik anak sepupu sorang lagi..
dalam umah ni banyak menan2 bentuk kapal terbang..sbb anak cik yah ni piloti..aritu dia takde fly gi china..

lepas dari umah cikyah terus la ke umah pokcik wi plak kat kg sg penchala..kat ikea2 sana nun..lupa lak nak amik gambo kat sana..kat sini refill makan balik la..makan sate,nasi kerabu,kuih2..laksa pun ada..tapi dah tak mampu nak sumbat...huhuhuhu..borak2 gosip2 sket2 hahaha...pastu dah maghrib kami mintak diri nak balik la..

sampai umah solat2 suma rasa nk melepet je..dok kejap hp abah bunyi..bla bla bla rupanya jiran sebelah tepon..ingatkan mula2 nak ajak abah kuar makan..rupanya dia suh bukak pintu nak bagi makanan..hahahaha..lawak la abah ni..silap paham plak..kakakaka..dorang kasik mee rebus..mak aii..mmg full sungguh la..

sekian saja cerita jalan2 open house mak kali ni..minggu depan tatau lagi le cemana..huhuhuu

4 sweet thoughts:

Fiena said...

ha... abahnuqman dh start prektis dh tu.. byk gmbr dok pegang baby
ummi xpaham2 lg kahahahahahaha

genny da bomb said...

fiena-hg ada ja kn point nk sakat aku no hihihihi

Mummy Dasy said...

makan sakan... lah ingatkan gigirl gak muke pun cam girl tembam geram

sujaihah said...

heheh....haikal tgk gambar dia...terkejut dia sbb apasl tetiba muka dia kat blog org...heheh

wan kata kat dia..ni blog kak siti lahh..hehehe

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino