Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Terjawab sudah nape nuqman demam panas..

Saturday, October 24

huhuhu..rupa2nya...ni la sebab nuqman demam gigil2 nih..


amik gambo malam tak bape nak nmpk..hakikatnya penuh kat belakang

siannn..muka pun dah berjerawat..kecik2 dah berjerawat nuqman huhu


sempat lagi kasik peace sign sementara tangan satu lagi melakukan keja yang sepatutnya..garu garu garu!!
iye...nuqman kena chicken pox...n berjangkit le kalo ada sape yang tak kena lagi..mak dah kena masa kecik..abah cakap dia belum..hah silap2 kang abah skali kena..
ummi : "Nuqman jangan garu2 nanti tak ensem..nak jadi tak ensem ke???"
nuqman : "taknakkkk..tapi saya bukan garu saya tepuk2 aje"(kaver line hahah)
selalunya bape ari baru abis ek chicken pox ni..dia yang berbiji2 berair punya tu..bukan macam ruam tu..nampaknya mak kena bercuti panjang la jaga dia..untung2 lega dalam dua ari ni..tapi bole ke????


7 sweet thoughts:

Siti @ nurie said...

siannyer....teringt masa mia kene gak...smpai nangis2 tak tahan gatal...selalunyer seminggu lebh...tapi, kene jaga betul2lah..semoga cepat sembuh...

my little family said...

org kelate kata 'berteh/bertih'. elakkan mkn kicap & terkena air hujan.. yg lain2 lupa la..try tanya mama tuh.. :-)

moga cepat baik..cian..gatai tau...

Alinx said...

get well soon nuqman ♥

sujaihah said...

nukman dah cam mandi air tepung haa

genny da bomb said...

siti @ nurie - tulah..nk kene jaga betul2..

my little family - aah kak mmg tak kasi makan benda kicap2 la skang ni..sian dia dh le suka makan kicap haha..

alinx - thanks beb..hope dia cepat le lega..

sujaihah - tepung gomak kekdahnye hehehe

Lenny said...

seminggu lebih gak rasanya....

cian dier.. mesti gatal2...

JuJue said...

kalo leh wat peace...ngan sengeh camtuh..kira ok lah tuh... cayalah!

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino