Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Ummi dah tak sayang nuqman ke?

Monday, October 26

Adehh..dah kena chicken pox ni macam2 pulak peel mamat ni..emo terlebih..kekekeke..tegur sikit buat muka nak nangis..marah sket nak nangis..

bila kena marah..lari gi dok kat tempat lain..bila panggil datang kat kita..mula la mata berair2..

Nuqman : "saya dah tak comel,ummi dah tak sayang nuqman ke?" (muka sadis berkaca2 mata okeh)
Ummi : " sayang...takkan la ummi tak sayang nuqman..nuqman jangan garu2 nanti nuqman ensem balik la.."

Ari sabtu gi masjid UPM nak cari daun semambu nk buat lapik dia tido n buat nak garu2 badan dia..ingatkan senang nak cari..rupanya mencabar jugak nak cari location kat mana pokok tu kat masjid tu..tau la kan..UPM ni kan penuh dengan macam2 pokok..adehhh mak dah nampak semua samaaaaa jek pulak hahahhaa..siap bleh tersalah daun..thanks to ilah n pojie yang sanggup gi masjid upm amikkan daun tu untuk kami..anak dorang penah kena measles n dorang penah gi amik kat sana..so dorang dah tau kat mana location pokok tu..thanks bebanyak weh..

nak letak calamine lotion ni pun jenuh la berjawab2 ngan dia..haiyohh..

abah..awak tu tak kena lagi..kang lepas ni awak le plak kena haha..jenuh le saya nk gi manjat pokok semambu tu kang hahahah..

7 sweet thoughts:

Miss Moon said...

genie ...moon ada pokok mambu tew tapi kecik lagi ekekekke . My MIL tanamkan depan umah ..mmg bkesan kan...masa isk kena dolu pun my MIL la yg susun daun semer h sakit then mandi semer ngan daun mambu

get well soon ya nuqman ....emo plak time sakit nih eh

genny da bomb said...

moon - hihihi moon kang i gi cantas pokok depan umah moon tu abis kang dah takde kkekekekeke..

pandai plak nuqman amik daun tu garu2 sendiri kat badan dia..oo leh mandi skali ek..nanti i cuba mandikan plak..skang ni bagi lapik tido n buat dia garu2 badan je..

my little family said...

genny, abah saja la tu nk suh jangkit sama..nanti leh manja2 ngn ibu nuqman...hehe

genny da bomb said...

my little family - ohhh tidakkkkkkkk!!!kalo dia kena..dia kena jaga diri sdiri kekekeke..

kirana said...

susah nk carik daun2 kat sini ni....

sempat lagik tu dok ngayat hang sakti2 tu hehehe

Alinx said...

babe...spt yg aku ckp tadi,ko p tgk blog aku kang k ;)

(nuqman,get well soon k)

sujaihah said...

wan hr tu nasib la pek mertua yang tolong cari kan...memang compom betul la,...

mak mertua wan kata daun keling

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino