Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

opis terbako panggil bomba..bomba datang berlumba-lumba

Tuesday, October 27

ni bukan nyanyian kanak2 semata2 ye..ni betul2 jadi kat opis mak pagi ni..

mak memang antara orang terawal la hari2 datang opis ni..tadi cam biasa la on pc..sarapan..baca2 paper online..tiba2 blackout..dekat2 kul 8 tak salah..ada la bunyi something tapi ingat takde pape..so gi la basuh2 cawan pinggan bagai..patah balik member opis cakap ada bau terbakar..dok rilek lagi..pastu bau makin kuat..sorang colleague dah siap gi tgk bilik server ke bilik ekon ntah ada asap2..cepat2 dia gi amik fire extinguisher n gi tala kat bilik tu..tawakal je la kan..

yang harunya..mak ni leh plak wat rilek2 tak turun..ada la bunyi loceng kecemasan dah menjerit2..ingatkan dorang suma tak turun..rupanya2 suma dah lari turun bawah..tinggal mak ng lagi 3 org je tak turun..kakakaka..ish kalo terbako betul mak le antara yang terperangkap..huhuhuu..siap leh plak calling2 korang bawak beg turun ke..hahaha..ish jangan dibuat contoh ye perangai mak ni..bunyi je loceng kecemasan sila turun cepat2 ye semua..huhuhu



sape yang baru sampai semua blur2 apsal orang penuh kat bawah..yang bukan tingkat 2 lagi la blur kat mana jadinya kan..kitorang je yang tau huhu

hah tgk joyah sorang tu...sonok dia bercerita kekekekeke

kekekeke..tetiba mak rasa malu bomba datang dengan bunyi siren2 ke opis mak hahahha

malu2 pun siap pose ng lori bomba ye..hahaha..sempat lagi..buleh plak tersengih kannnn


bleh plak budak2 opis yang suh amik gambo.. "eh korang amik le gambo..letak dalam blog" ..hahah..mak tak terlintas pun..bila dah cakap gitu..ada la gak modal nk bercerita arini kan hihihi..rupanya....bleh tahan ek budak2 opisku ini menskodeng blogku ini ng acik kat sebelahku itew...hahah..nasib la..asal korang bahagia..hehehe..


10 sweet thoughts:

~PakKaramu~ said...

Salam ziarah dari Pak Karamu

Siti @ nurie said...

ooo..satu opis ngn wan ker?..malu eh bomba dtg?..klako je...hik hik hik...tapi, cm best je kan, dah bunyi siren pun, leh gi basuh cawan lg...ish ish ish

kirana said...

nasib hang tak rentung..kalo tak..tak sempat nk mkn laksa hang masak hehehehe


gimik ke apa api tu..kot la buat firedrill practice

my little family said...

nasib baik time tu Genny tak dok dlm toilet..kekeekke

genny da bomb said...

pakkaramu- salam2 sila2 masuk

siti @ nurie-aah sama la ng minah wan tu..hehhehe

kirana - gimik natang apa wehhhh...kawan aku pi sembur kat bilik berasap tu haaaaaa

my little family -kak..sian saya postpone nk pi toilet smp 3jam huhuhuhuhu

cikda said...

genny
wei..sib baik hang xterkencing dalam seluar..hahaha..

sujaihah said...

hahhaha/..akak letak gambar yang yeer...joyah yer...nanti tgk blog wan..wan letak gambar akak..post baikkk punyer

Anis said...

Huh best nih.
Aku memang dah lama bercita-cita nak bakar opis aku nih.... Sebab tak bayo EPF aku. Hahahaha... buat staff yang lain, buleh la berehat2 tak payah buat keje.

Menarik.. menarik...

genny da bomb said...

cikda-aida..seb baik aku bukan umo 1thn..kalo dak abis dah basah hahaha

sujaihah - alaaa..kutuk sket pun takleh..hahah

Anis- huiyo anis ganassssss...hehehe..takpe2 dh nk stat keja baru dah tu heheh

Anonymous said...

Ich meine, dass Sie den Fehler zulassen. Schreiben Sie mir in PM, wir werden besprechen. cialis levitra generika [url=http//t7-isis.org]cialis kaufen[/url]

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino