Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Open House di sana sini

Friday, October 9

Raya ni memang sinonim la ng open house di sana sini kan..hai mencanak2 orang buat open house..kita yang nk attend ni pun jenuh susun jadual jugak..kalo nak buat kat umah sendiri pun jemput orang suma takleh datang sebab kat umah sendiri pun buat open house atau banyak sangat nak mengattend open house jugak..huhuhuhu..

mak minggu ni sabtu je dah 4bijik umah...huhu..kalo larat tuju la semua gi..ahad plak 2bijik..tatau la kalo ahad tu ada penambahan lagi..neseri nuqman pun ada buat majlis hari raya..wajib gi lak tu..kena pakai baju raya pulak budak2 tu..

dulu,kalo gi open house..mesti nak pakai baju kurung..skang ni..belasah je la mana yang ada..kalo rajin pakai la baju kurung..kalo idakkk..mana yang ada sajork..dh le ahad tu plak open house member kat subang parade,ingat lepas gi umah dia nk gi meronggeng kat subang parade tu la..tapi..malas la plak kalo kena pakai baju kurung..huhuhu..sbb kalo pakai baju kurung nk kena pakai kasut ada tumit..kalo pakai sandal n pakai baju kurung nampak bersepah plak..hahaha..baju vogeh skali pakai sandal sepah pulakk..huhuhu..

ape daa aku membebel di pagi hari ni..korang suma banyak ke open house nak attend??abis la jam jalanraya sabtu ahad ni kalo korang pun bz attend hihihihihi...

9 sweet thoughts:

Siti @ nurie said...

wah...samalah kita...tapi cm tak best bila open house time hari bekerja...time rehat cuma sejam, dtg, mkn makan, terus balik...sbb nak ngejarkan masa..kang masuk lmbt, kene bambu lak ngn bos...

kirana said...

ada 3 invitation sabtu ni....may be dpt pi satu jer

org berebut nak buat dha nak abih raya dah...tapi lepas raya pon buleh buat lagik...sambung raya hindu lak hehe

sujaihah said...

sabtu...jemputan sampai 6 rmh...camner tu...setelah dibincang kan,,ambik yang dekat je lah..3 rmh je la gi....hehhehe

atty's said...

tu lah sabtu/ahad nie ade gak 2-3 undangan..insyallah lah ..

AbahNuqman said...

Penat attend open haus ekkk.. takpela ummi.. kira dapur kita tak berasap la ye.. sian nuqman nak makan masakan ummi.. sian abah sama huhuhu

genny da bomb said...

siti @ nurie - ni suma pakat longgok wat weekend..mmg jenuh le nk attend hehehe..kalo ari keja mmg tak dapek le nk gi hehe

kirana - hehe tu la ana oii..leh je nk buat lepas raya..jenuh la nk kejar syawal..suma pakat rebut last2 kalo wat open house kat umah sdiri makan sdiri je la jawabnya

sujaihah - hoho akak kalo 6 mmg tak dapek la nk gi suma..4 ni pun dah tinggal bape je nk gi hehe

atty - kak ti mmg rajin bab attend2 ni hihihi..mai la umah kami plak hehe

abah - awak kan suka open house hihihi..mana yang ummi tak gheti masak abah leh makan time2 ni la..foc tu..hahaha..alasan..yang penting esok kita kena gi abah..umah wawa!!!awak kan sukaaaaaa

Anis said...

Waaa....
Aku takde jemputan mana-mana open house pun samada mana-mana Sabtu, baik pun Ahad, apatah lagi di hari2 weekdays. Hahahaha..

So, Sabtu dan Ahad biasanya aku rilek2 je kat umah... santai2.

Tapi walaubagamanapun, dapur aku tetap tak berasap, pasal aku makan kat luar.. Mwahahahahahaha

genny da bomb said...

anis- takpa anis..sabtu ni kan hang dah ada satu kan..kena gi la tu hihi

shaifulsafar said...

salam genny,

saya nak jemput awak & keluarga datang kerumah pada 17/10 ni... ada kenduri & jamuan sedikit...

map boleh download : http://www.shaifulsafar.com/map.jpg

datang ya....

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino