Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Ada company dinner malam ni..

Saturday, February 20

Jap lagi nk kena bersiap nk ke dinner company kat Hilton PJ..kat luar ni cam nak ujan le pulak..mintak2 la mendung je..jangan la ujan lagi..kalo nak ujan pun biar la elok2 sampai kat hilton tu nanti..kul 7 karang baru nak bertolak..kena la solat maghrib on da way sebab majlis start kul 8..malas nk solat kat sana sebab nak kena angkut telekung plak..kalo drive bleh la tinggal dalam keta..n mintak tolong abah antar..sebab mak tatau nak gi sendiri satu hall..satu lagi mak ni takleh drive malam sebab silau..hehe..alasan nk suh abah antar kekekkee..

nak pukul 6 dah ni..better gi mandi siap2 la..kang budak nuqman ni pun nak kena siap jugak..dorang berdua nak gi jalan2 kat midvalley sementara tunggu mak abis majlis..hehe

2 sweet thoughts:

JJay said...

geni..mana gambar geni..nak tengok..

genny da bomb said...

cari transfer kabel tak jumpa..hahhaa..lagipun aku tak amik byk gambo pun..haha..byk sgt kamera yang ada..

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino