Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Besday lagi??macam baru je sambut besday huhu..

Wednesday, February 17

Arini,genap umo saya 30tahun..ape???30???waaaaa...cam dah banyak je ada angka 3 kat depan tu..hihihi..takpe2 tu nombor je tu..jiwaku masih muda..cam baru je lagi umo 29..dah jejak 3 dah hehe..

Alhamdulillah..masih lagi diberi peluang olehNYA untuk bernafas dan menikmati kehidupan di dunia ni..syukur ke hadratNYA..nothing much to do..cuma saya amik cuti hari ni...nak berehat kat rumah sempena besdayku hihi..kalo kat opis jangan harap la bole rilek..huhu..

Present dari abah??hmm..saya cakap ng abah..takyah beli kek2 sebijik..kalo nk beli pun beli one slice jek..kang tak larat nak abiskan kek..rugi2 hehe..n saya cakap mixer baru tu kira hadiah untuk tahun ni la..takyah nak beli apa2 lagi dah..


Tengah malam semalam..dengan tak pakai baju,panasnye semenjak dua menjak ni..nuqman yang masih tak tido telah menghadiahkan mak dengan nyanyian paling merdu dalam dunia!!!saksikanlahhhhhh...hihihi


video



TQ Nuqman!!!walopun siangnye kena cubitan manja dari ummi, tetapppp nak nyanyikan lagu ni kat ummi kannn..

And many many trillion thanks to all frens yang sanggup wish tengah2 malam,rebut sape wish dulu la ni..bab ni Salina my colleague la menang hihi..kat Facebook,calls,sms lagi..really appreciate it!!U all really make my day!!Sayang korang semua...terasa diriku begitu berharga sekejap..ahaksssss..

10 sweet thoughts:

^ M r S ShAruL ^ said...

apa?? dh 30thn? nmpk mcm 13thn je..kuang3

genny da bomb said...

itu sudah bagus tu..awet muda namanye hahah

paik said...

ya hepi belated 30th birthday maksu geny.. smoaga paik bleh spupu br.. hahaha

genny da bomb said...

paik-tq paik!hahahahah sepupu hang dah banyak dah haaaa..hehehhe

genny da bomb said...

eh paik belated apanya...arini la haha

kirana said...

ish dah tua dah hang geni...haha
happy birthday kak geni .. :P

Fiena said...

hahahaha comey nuqman, seksi x pakai baju
hihihihi
tp gelap skit gmbr, siap tepuk2 tgn
nuqman mmg sporting
hihihi

so geni.. dh ada mixer tu.. byk2 lak skit wat projek baking.. oven pun dh ada..
nnt bole aku serbu slalu
hahahaa
aritu dh wish.. so xyah la wish lg skali no..
:D

cikda said...

genny
happy besday..hehehe belated..sbb balik kg...tak online...

AbahNuqman said...

mixer dah beli wat hadiah besday, pasni beli food processor lak supaya senang nk wat makanan mcm2 jenis..

pastu abah ngan nuqman bertambah2 prosperous hehehehhe..

mrsjaddo said...

happy belated birthday.
may Allah always bless u..happy sokmo.

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino