Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Gift ke present?mana2 je lah

Wednesday, February 3

Got this from my dear anak buah kat opis yang dah kena buat keja lain skang ni...As an appreciation sebab menjadi jurupandu buat keja kat opis selama ni la gamaknya kot...Umah mak memang temanya adalah rojak..so lampu bertema inggeris ni pun bole laa janji cantik..hihi

Thanks Anne for this lovely table lamp...bilik tido mak dah jadi romantik abes bila pasang lampu ni..tapi kalo ada ekon baru leh pasang lama2..kalo takde panas sket la suhu bilik..hehhehehe





Mak still lagi ala2 busy kat opis skang ni..catch up dengan benda baru memang menuntut otak untuk bekerja keras sket mikirkan satu2 solution..kalo dak asik tak paham je la kejanya nanti..sian blog ni terabai kejap..takpe janji tak bersawang lagi..harapnya takde la sampai sebulan sekali update kan huhuhuhu..

3 sweet thoughts:

fazilzura said...

heheheh umh mama ku pun rojak .. sume ado .. janji cantik udah

^ M r S ShAruL ^ said...

kt umah nurul pn pakai lampu ni dlm bilik..tp xleh buka lama2..sbb panas..

sujaihah said...

untunggglah....wan pakai yang kecik je..lekat kat extantion..baru semalam terbakar...aper lagi..meh kasi wan pakai..heheheh

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino