Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Wedding Ain, Bandar Baru Salak Tinggi..

Sunday, February 7

Arini tak payah masak lunch lagi hehe..sebab ada wedding colleague dekat Bandar Baru Salak Tinggi..Dalam kul 1 lebih camtu bertolak gi sana..dekat kul 2 baru sampai...ujan satu hal..sesat pun ye gak..tersilap masuk simpang hehe..tapi pengantin pun lom sampai lagi..so sempat la tengok kompang2 merenjis2 segala bagai..



Selamat Pengantin Baru Ain, semoga berbahagia hingga ke akhir hayat hendaknya..


Yang kawen kawan seopis..yang si pengapit junior sekolah menengah...what a small world kan hehe

Nuqman makan banyak tol..selera dia hehe..makanan kenduri mmg sedapppppp..tak dan amik gambo sebab lapar le dah pukul 2 lebih kan haha


Balik dari sana singgah PKNS ( takde tempat lain dah ke nak gi haa) jap nak cari barang..tapi benda dicari takde la plak..so end up tengok la persembahan tarian naga kat pentas dalam PKNS tu hehehe..semalam tengok gendang2 kat Alamanda..arini tengok tarian naga plak..tengok sambil tutup telinga sebab kuattttttt sangat bunyinyeee...

Balik2 dari sana buat bubur kacang lagi..abah request sebab dia nk makan chilled (ala2 aiskrim kacang la jadinya hehe)..Hafiza call nk singgah amik barang Dbuzz nak bawak balik kelate sebab dia balik sana CNY nanti..dah besar perut hafiza..bagi bubur kacang kat dorang bekal bawak balik sebab dorang dah kenyang makan kat Rimba Klasik (ke Rimbun Klasik???) lupa plak nama restoran tepi jalan tuh...hari2 lalu tapi nama pun tak ingat hahaha..

8 sweet thoughts:

Mr Vios said...

ermmm..x sempat g wedding ain..anak buah wat birthday plak + mmg lupa la ain kawin hr ni..hehe

fazilzura said...

Wahh ungu I Likeeeeeee

sujaihah said...

cuet nyer...ainn...

2 je ke gambarnyer

kirana said...

patut la baru nak tny hang..pengapit tu mcm kenal jer muka.hehehhe

Pelangi said...

oi pi salak tnggi x singgah umah aku..

atty's said...

cantik kaler tema ..purple..
owh ade tarian singa eh kt pkns..

genny da bomb said...

mr vios - ingat apa la tu hehe

fazilzura - aah cantik warna dia

sujaihah - akak tak amik byk2 pun..sbb time tu tgh dok merenjis2..

genny da bomb said...

kirana - aah tu la..dia kerut tgk aku..aku kerut tgk dia hahaha

pelangi - ujan la..malas nk stop mana2..mmg ramai pun kawan2 dok bbst tu..sepupu aku pun ada..semua aku tak singgah sbb leceh basah2

atty - aah kak ti ada tarian singa..jalan2 pun sambil tutup telinga huhu..kuattt sgt bunyinyee

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino