Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

CDC Gala Dinner @ Hilton PJ

Tuesday, February 23

Lambat plak update pasal dinner company ari sabtu lepas..bukan apa..asik lupa satu hal..cari transfer cable tak jumpa hehe..ni baru jumpa baru leh update..ngan laptop kat umah ni kena install balik driver camera nih huhu..

Actually malam dinner tu tak amik banyak gambar pun..sebab kebanyakan semuanya bawak kamera..so saya pilih untuk menyelit di mana2 kamera saja pastu saya cilok dorang punya kakakakakkaka...so hasil dari kamera saya sangatla ciput kekeke...malas sungguh nak kuarkan kamera amik gambo..plus saya enjoy the night sampai lupa nak amik gambo food sekalipun!!!menda yang saya suka amik gambo tu...boleh plak terlupa kan..hehe..food malam tu adalah chinese food..ok la makanan2 tu suma..cuma dah sampai main course saya dah kenyang sangat dah..so udang yang bergolek2,iakn besar yang berenang n nasik pulut menda tah tu saya makan sikit jek..untungla sape semeja dengan saya hihi..Tema untuk dinner plak superheroes..saya tak ikut tema pun just pakai baju biasa je..sape yang pakai ikut tema memang jadi rebutan untuk bergambar la malam tu..

Pengacara malam tu adalah Shahrizan..penyanyi+pengacara tu..ok mc dia tak boring..lagi artis jemputan is Harith Iskandar..aduh makkkkk ase nak pecah perut gelak ng dia punya lawak2..sampai terkeluar2 air mata saya ni and I bet semua pun sesama enjoy sangat ng si Harith ni..Salute to him for his outstandng stand up comedy..lama tuuu...bukan senang kan nk wat stand up lama2..

Satu je tak best pasal the dancers...aduila ase macam tak kena langsung dengan majlis huhuhu...rasa macam dok kat genting pun ye..rasanya yang lelaki2 suka la kot tengok..saya bila sampai part dancers ni saya sambung makan..malas nk nengok huhu..dah le 4kali lak tu tak salah dorang menari..

oklah malas dah nak komen pape..pasal baju mak malam tu..sangat la biasa2 aja...macam nak kuar jalan2 je pun huhu..n baju ini sangatla tidak mesra kamera wakakakka...bleh dak mak nak salahkan kamera kekeke..dah tak cun tu mmg tak cun jugak le makcik oiii hahaha..harus mak gi anto baju tu alter pasni....




ni le dancers2 tu..ni tak seksi lagi ni..ada lagi seksi huhuhu..

Shahrizan the emcee malam tu.emcee plus singing..bagus2

Harith Iskandar...salute la bro..pecah perut kitorang ni!!

sekitar majlis..bergambo bila majlis dah abis


lagi...mmg asik2 muka wan je la kat sini..


mana yang pakai kostum mmg glamer la malam tu



wan lagi kakakkaa...


cilok dari blog nurul hihi


dari blog nurul lagi...



ni cilok blog wan plak haha

dari blog wan lagi jugakkk


ni dari blog sape ntah..nk kena selak balik hahaha
Macam biasa..saya memang le takde ong kalo bab2 lucky draw ni..ada la 10 tak salah lucky draw..n ada best dress..ada songbird competition..ni menang kat Mel..congratss...and also congrats to joe n salina for ther second and third place.
Overall...best la malam tu..cuma saya tak stay lama2 amik gambo kejap pastu dah kalut nak balik..sebab dah 12 lebih dah kan..abah dah nunggu di luar hotel hihi..thanks abah tolong antokan..sebab mak takleh bawak keta malam2 ni silau..kalo leh bawak pun mak buta jalan sket hahahhaha..
oklah nak tidurrrrr sudaaaa...ngantuksss..enjoy le gambo tak seberapa ni..



10 sweet thoughts:

wan sujaihah said...

haha...muka wan yang lebih2 plak..dah cam tgk blog wan ..hahha

yang last skali tu blog wan gak kak..maklumla eddy kan glamer...

^ M r S ShAruL ^ said...

p/s : hak cipta terpelihara ok..
hahaha

fazilzura said...

MAK AIIIIIIIIIIIII.. xleh blah tgk yg pakai bj superman tu .. aduyaiiiiiiiiiiiiiiiii

sure besh kan dpt diner gini , kiteorg ado .. myb dlm bln 5 or 6 nnt

Miss Moon said...

genie asal tak bagitau moon ada costume pooh n kucing kat umah ...kalau tak ley kasik genie pinjam

dear moon ada wat free giveaway kalau berminat ley join http://miera301.blogspot.com/2010/02/free-photoshoot-giveaway.html

genny da bomb said...

kakaka moon..saya ni dh le pendek..kalo pakai mau tak nmpk sape kat dalam kekekeke..lgpun malam tu tema superheroes..hihihi..tp buleh la kan pooh kan superhero gak kan kekekeke

kirana said...

,muka wan tu nak macam mariati sikit2


weh awat hang tak melaram baju sama ehehe

genny da bomb said...

ana, aku tatau nk cari benda2 tu suma kat mana..hahahaha

ShAzA said...

best ye korang pi dinner..happening tul ...cuma dgr cerita kureng berkenan aksi pakaian dancers...seksi tol..huhu...aku x dapat nk join dinner tu..huhuhu..

Pelangi said...

kreatif btol yg jd supergirl tu..kalo superman pkai spender kt luar..dia pkai skirt..senonoh la sket kan dr superman..hihihi.. bkn hg sorang je yg x ikut tema kira ok la tu..kalo aku pun xtau mana nk cekau bju tema superhero nih..pinjam topeng Ben10 Umar je la jawabnya ;p

Alinx said...

ahaksss...aku baru baca entry ni, bz bebeno aku sampai tak sempat nk update blog aku & jenguk blog kawan2...
btw thanks la mak ct... hadiah nyanyi ada balance tak dapat lagi ni... hahaha...

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino