Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Terjah sajalahhh..

Friday, February 26

Salam Maulidur Rasul to all readers n bloggers who happen to read my blogs..mesti ada yang amik peluang balik kampung lagi kan..tapi saya tak balik pun...dok sini jugak..ujung bulan 3 nanti dapat la balik kampung abah..harap2 takde la tak jadi pulak lagi..sebab kalo plan satu2 benda mesti la ada je halangan bila dah sampai waktunya..Surau dekat rumah ni ada buat sambutan Ahad nanti..harap sempat la join sama2 merapatkan hubungan sesama orang2 taman ni..

Esok Dbuzz my SIL akan turun KL..so plannye kitorang akan antar dia untuk kursus induksi kat PD..so cakap ng abah..alang2 anta dia ke sana why not kita gi Tiara Beach Resort yang selalu je tergendala kekekeke..tu la kan..takleh plan skang ni..kena main terjah je la..so gedebuk gedebak saya sevey thru the net ni..yang murah2 sumanya dah penuh..haha..biasa la..kalo namanya last menet gitu la..saya cari yang service apartment persendirian punya..last2 jumpa la jugak satu..tu pun orang baru kansel semalam..so dapat la pegi untuk esok ni..hehe..kalo book under TBR mahal sikit kan..walopun murah bape ploh hinggit je pun kira murah la gak kan..boleh wat beli makan hehhe..So pagi tadi baru bayar depositnye..

Petang ni nak gi melawat my dear fren yang baru abis pantang kat Putrajaya. Ni pun last menet jugak..aritu plan tak jadi..haihh..memang kena main terjah je la..nasib baik le puan jumaaton ok jek..tunggu aaa jap lagi aku sampai umah hang..tengah tunggu cikgu ni abis makan dulu hehhee..




6 sweet thoughts:

wan sujaihah said...

selamat mandi kat laut yer..bye,,wan pun nak balik melaka dah

fazilzura said...

tbr tu kalau g ramai2 besh ler.. kalau tuk honeymoon .. hhuuhhuhu bosan .. besh lg jaln2 tepi pantai ...

ado lg murah ke? kat ner..
suke stay kat Bayu beach resort

kirana said...

wehhh geniiii tunggu la sewa unit aku hiiih
kalau rajin mai la umah aku...call la dulu takut tak da kat umah

murah byk gak tu wehh..leh mkn ikan bakar duit lebih tu

genny da bomb said...

wan-hehehe..akak bukan mandi laut..mandi air tawar hehe

fazilzura-TBR sesuai utk family2..hanimun kalu idak sesuai hahahhaa

genny da bomb said...

kirana-hahahhaa ana hang nye tu nnti la bila dh setel aku book ng hang la plak..cepat2 proses tu..kompem pasni aku book ng hang ja kalo nk gi situ lagi hehehhee

cikda said...

haha..aku baru nak tanya..awat x book ana punya...hahaha...

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino