Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Yay!!Long holiday is coming!!

Friday, February 12

Bestnyeeeeeee...dah lama tak choti2 panjang gini..boleh la merehatkan otak dan minda kejap dari pikir pasal keja n macam2 benda yang bersarang dalam otak nih..tapi takde la plak plan nk gi mana2 pun..huhuhu..kebizian sampai tak sempat nk pikir nak gi mana pun...tapi takpe..bleh je nak terjah2 kan..cuma kalo nk terjah2 tak bleh la yang stay...kalo yang stay kompem la mahei nak2 plak cuti perayaan camni kan..

Tak balik kampung pun..selalu mmg cny tak balik mana2..sebab tak larat nak meredah jam..dah penah kena dulu n serik takmo lagi dah..kalo tiap2 tahun camtu takmo la terseksa jiwa dan raga..kalo cuti raya puasa tu takpe la bole mintak cuti awal..ni cny nk mintak cuti awal macam kita plak yang nak sambut kan hahahahaa...takpelah..menghabiskan our own sweet time here..nanti bulan 3 baru balik kampung..insyaAllah..

Mak plan nak mencari2 tempat untuk berkelah..preferably tempat2 macam sungai..air terjun tapi kawasan landai la..takmo la kena panjat2 kan..pantai mak tak favor..sbb mandi ase tak puas air masin hahahaha...pulak tu panas satu hal..hmmm..kat mana nk gi terjah tah..kadang2 plan pun tak jadi..baik terjah je..korang tau tak kat mana tempat sungai2 yang sejuk,jernih yang dekat2 area kl/selangor ni??kalo korang tau share la ye..

SELAMAT BERCHOTI2 CHINESE NEW YEAR SEMUA!!

8 sweet thoughts:

sujaihah said...

pi sungai congkak....ok gak

^ M r S ShAruL ^ said...

jom g lata jarum..hahaha..tp kt raub la..leh menyinggah umah skali nnt... :P

fazilzura said...

geni , moh2 terjah sg congkak, bagai .. tekala... air jernih .. beshhhhhh

genny da bomb said...

fazilzura,sujaihah- sungai congkak tu kat mana ek?huhuhu..org sebut2 gak pasal sungai congkak..tapi tatau kat mana huhuhu

genny da bomb said...

mrs sharul - jauh nye nak gi lata jarum haaa...hihihi

janda baik ok kot kan..

cikda said...

genny
gi sg tekala..best jugak..kat semenyih...teduh..
tp..ada jugak la kena panjat2 tangga skit...
xpun hg gi main air kat gambang theme park..best...

genny da bomb said...

cikda - gambang tu bukan dekat kuantan ke?jauhnyeeeee

Drama Mama said...

join my giveaway when ur free k..mana tau bole menang our delicious diaper cupcakes!

http://twinkywinkystars.blogspot.com/2010/02/join-our-diaper-cupcakes-giveaway.html

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino