Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Ilang Jugakkk!!

Thursday, February 18

huhu...rasa dah abis hati-hati dah mengedit rupa blog ni..dah macam2 rupa tukar ni..tukar baru 2 kali tukar..abis dh ilang blog list..huhu..so mana yang ingat je la add balik..Cemana la nak retrieve balik blog2 yang mak suka baca ni...huwaaaa!!!!

Tu laaaa...gatai lagi main2..abis dah ilang semua..mula2 tadi ada satu blog warna ijau kenan sangat..tapi setelah ditukar,ada info2 yang tak display correctly..so terpaksa la tukar lagi..dan lagi..dan ni la yang last..tak larat dah nk tukar2 lagi..tunggu mood lain datang plak lah..sakit tengkuk mak belek2 natang ni huhuhuhu..

P/S -Thanks Wan tunjuk kat mana nak cari blog template ni..Thanks also to this blog Mama Aqish sebab refer situ jugak sebelum ubah2 ni..Risau nak ubah2 ni takut ilang semua hahaha

14 sweet thoughts:

Siti @ nurie said...

wah wah,....semua dok menghias rumah ni...cnatik2 lak tu..

genny da bomb said...

tq siti komen kat sini..saya dah ilang link awak..hihii..ok leh tambah balik dah..heheh

wan sujaihah said...

ala kak...klu kak siti ni wan ader..hehehe

cantik dah blog dia

JJay said...

waahhh..cantik la rupa baru blog hg..aku pun tingin gak nak tukar2 tp bila hg kata nanti ilang..tak berani la aku..nanti hg terer hg ajar aku yek..

genny da bomb said...

wan- aah kan..lupa lak akak wan ada hihi..yang lain2 tu cemana la nk dapat balik huhu..

jjay - hang sikit lagi gejet2 kat dlm blog hang..kalo nk tukar..tukar je skang ni..

ada harapan la aku yg kena nnti tu huahhahahahaa...

cikda said...

genny
rajin nyer cik genny...

Pelangi said...

amboi hang..rajin ha tuka baju..hias-hias lagi ha mcm pokok krismas ;-p cantik-cantik..aku cuma ada masa kurang 15 minit setiap hari untk mengupdate blog..jdnya x ada la baju2 cantik mcmni :-(

genny da bomb said...

pelangi - amboi bznya hang ngalahkan PM plak..aku buat keje2 ni masa time kat umah..dh takde keje nk buat aku tukar la..lagipun bukan lama sgt pun kalo nk tukar..cuma aku je yang tukar macam2 jenis tgk mana yang sesuai..

Lenny said...

huwaaa..... tgk... blog kita pon ilang dari blog list...

tak nak kawan la camni!ngajukk.. ahahhahahaha

AbahNuqman said...

sian ummi.. nak guna lappy pon kena tunggu abah abis fight dulu hehehehe.. nampak presentable sket.. tapi bunga2 dah ilang sudaaa.. plain plak..

genny da bomb said...

Lenny - eh lenny...ade la lenny nye..yang tu tersenarai dlm link2 yang ingat hihihi..cuba tgk balik kekeke

Abah - apo nk buek..tunggu je lahh..tapi ok je..ummi kan suka warna terang2 gini..rich gitu warnanye hahaha..

Lenny said...

ahhaha.. adoo..malu makk!

genny da bomb said...

lenny...haaaaa...ado le kan hihihi

Miss Moon said...

genie ...ai like the new look ...simple n clean

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino