Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Apa ada pada hari ini??

Friday, April 9

Apa ada pada hari ini?hari ni, jumaat yang best..tak jam..datang keja rilek jek..hehe..sekarang ni datang keja dah tak jam macam selalu sebab dah bole keluar lambat..sebab dah dapat tempat parking dekat office..so hadap la bayar bulan2 ye hehe..

Apa ada lagi pada hari ni?ye...hari ni..Nuqman dah 5 tahun..9 April is Nuqman's Birthday...pagi ni..bila cakap arini besday dia baru la nak bukak bijik mata..sebab nak suh dia salam ng saya sebelum gi keja..hari2 pun kena paksa salam..cuma arini cepat sket la dia bukak mata sebab sebut besday dia kan..hehe

takde buat apa2 pun untuk dia..tak prepare apa2 pun nk dihantar ke tadika ke ape ke..sebab tadika dia nanti akan buat jugak celebrate besday budak2 ni..masa tu mak pak kena la bagi sumbangan..mak pak yang anaknya besday pada bulan tu kena la bagi kek..so kira sekali harung time tu la nanti kot..cuma arini..balik nanti nak beli kek kat nuqman untuk dia blow..kasik dia rasa special sikit..hehe

To Nuqman..Hepi 5th Besday Nuqman..semoga Nuqman sentiasa dalam peliharaan Allah dan menjadi anak yang soleh dan bertakwa dan berjaya dalam hidup..Ummi n Abah sayang Nuqman..

Ikhlas dari,

Ummi @ Mak..ahakss..





10 sweet thoughts:

^ M r S ShAruL ^ said...

happy birthday nuqman..hehehe..jgn nakal2..nnt nuqman ada kwn boy baru..:P

wan sujaihah said...

"nuqman nak hadiah aper?"
"saya nak adik..boringla main sorang2"

hehehh

mama uzma said...

happy birthday boy..
x mau noti2 tau..dah makin besar n ensem nih...minta mama adik ye..keh3...

ShAzA said...

as'kum...
NUQMAN...happy b'day to u...
dah besar tu 5 tahun..boleh le lepas ni dapat "adik"? minta dengan ummi a.k.a mak...ahakkk

encik tikus said...

uihhh
da besaaa daa anak akak
eppy belated day
moge pjg umo dye n mudahan dye bawak rezki kpd family akak :D

genny da bomb said...

mrs sharul - bukan kawan baru..ada org nk dibuli hahaha

wan - amboi wannnn...tak ke lain..ke situ aje hehe

mama uzma - ina..ahaksss..ada rejeki ade la nnti hehe

genny da bomb said...

shaza - hahahhahaa ni sorang lagi..ke situ je la hahaha

tikus - awat ni mamai ke hahah..arini la besday anak akak..bukan belated lagi pun hehehe

AbahNuqman said...

selamat hari lahir nuqman.. syukur pada Allah krn memberi peluang utk mengecapi pengalaman membesarkan kamu sehinggalah dah besar panjang neh.

pengalaman jadi ibubapa antara yg terindah dalam hidup kami sbg ibubapamu.. teruslah menjadi permata yg menenangkan hati kami..

Diarihatiku1976 said...

happy birthday boy... jgn naka... jgn kecewakan harapan ibu bapa yekkk...

CIK NANA said...

hai kak genny!!!!!!
nana nie.. ;)

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino