Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

TIME TO MOVE ON...FAREWELL PYAN...HUHU

Friday, April 2

arini...ari last my dear best friend in CDC...si Pyan..sebab apa cakap best friend?sebab masuk lebih kurang sama..sama2 dok department sama2..sama2 kena kuar dari department pindah gi department lain..umo pon sebaya..now he has to move on..good for him..but bad for me..coz why??coz rasa macam ilang kawan seperjuangan..ye lah..masuk sama2 kan..dari bujang sampai dah kawen sampai dah ada anak skang ni..

hmm..pagi2 sampai opis pun dah kureng mood sket..nampak muka dia lagi la..berjurai dalam diam mak..huhu..emo plak kan..hahah..ntah apa2..orang lain rilek je..tapi tak bleh tahan lah..dah le nampak muka depan mata..lagi la takleh nak tahan..huwaaaaa...nk bercakap tak buleh kang belum apa2 lagi dah berjurai2 lagi teruk huhu..sori la pyan..pagi2 aku tak pandang pun muka ko..sadisss beb..

anta email sebaris dua..kata2 last untuk seorang kawan..dh nk bercakap tak buleh kan..email la..dibalas pulak..lagi laaaaa ase nak nangis huhu..sori entry emo kejap hahahaha...bukan nak nangis..memang dah nangis pun..cuma takde orang nampak la kot (ye ke takde orang perasan???hahahahha)

Sebelum solat Jumaat ada wat makan2 farewell untuk si Pyan ni..nasib baik tak buat ayat2 sadis..dah sedia tisu siap2 dah..hmm..maybe sebab dok ramai2 takde la rasa nak menangis sangat..

my dear fren pyan...

me,pyan,kak zura..share ramai2 satu opis kasik jam kat pyan..me personally give him another present..


Petang, cakap ng abah nak balik lambat sket..nak borak2 jap ng pyan..waktu keja susah nk borak semua pakat nak salam la apa la suma la..pasni maybe dah jarang dapat jumpa..borak punya borak..campo skali tolong dia shoot email last kan..jam dah kul 7 dah..hmm..kena la gak balik sebab takleh drive malam2 sangat..sebab silau..



To Pyan, deep down dalam hati aku doakan ko berjaya dalam semua benda yang ko ceburi pasni...bila ko kat atas jangan lupa aku n kengkawan kita yang lain kay..aku tatau la ko sedih tahap mana nk tinggalkan kawan2 CDC ni..tapi aku tau ko sedih kan??kalo ko tak sedih mmg nak kena karate ng aku la...jangan lupa memori2 masa dok satu department dulu naa..dengan kak yati,wan,hani,nik.irwan,sabri...otai2 lama..sobs sobss..sedih sudaaa...

Keep in touch kay!!ko tau mana nak cari aku..jangan dilupa ye...ALL THE BEST MY PREN!!KO MEMANG HEBAT!!



7 sweet thoughts:

Anonymous said...

emmm.. sedih akak baca .. meleleh2 air mata air hidung semua ... you re the best Pyan .. good luck.. i will miss you forever ...kak yatie

genny da bomb said...

isk akak ni..kang seround lagi saya nangis plak huhuhu

encik tikus said...

T__T

sara said...

all the best to pyan.
dia memang kwn yg baik..semoga berjaya ditempat baru...

wan sujaihah said...

dah dugaan kita camni kak...terima je lah kan

angelzrina said...

cam muke adik badik le pulak ngko dgn si pyan ni ....

genny da bomb said...

sara -tu la kan sara huhu

wan - apo nak buek..terima je la kan hehe

angelzrina - uishhh ko nih..ade ke plak ke situ yg ko nengok hahahha

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino