Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

suatu petang itu....

Wednesday, April 28


Budak yang seronok dok lepak umah dengan ummi dia..tgk kaki tuuu...

lokasi : Jusco Equine
Sape yang ada : only me n nuqman..

Nuqman request itu ini bla bla bla..nak makan piza,nak main game kereta yg bole drive tu,nak beli menan,nak air,nak itu,nak ini..last2..'ummi,nak berak!!'

Selalunya abah la setelkan..abah mmg rajin bab ni..tapi kali ni saya la kena kan..ok masukla toilet untuk ibu n anak tu..yang besar tu..abis nuqman melangsaikan projek besar-besaran dia,suruh la dia basuh sendiri..mak tolong lalukan air je..sambil pegang tangan dia sebelah,mak pun suruh la dia basuh kan..sekali dia panggil..

'ummi..'
'apenye..cepatla basuh tu..ummi dh lalu air ni'
'ummi!!'(keras sket suara dia)
'ape lagi,cepat le basuh dengan tangan kiri tu..nuqman kan dah reti basuh''
'macamana nak basuh!!'
'laaa..macam selalu nuqman basuh laaaaa'
'ni macamana nak basuhhh!!ummi PEGANG TANGAN KIRI SAYA!!'
'OPSSS SORIIIII!!UMMI SALAH' (TERGELAK SORANG2..NUQMAN MUKA BENGANG)
'haa baru la boleh basuh..ummi ni'
'ye la ye la..ummi salahhhh..dh cepat2 basuh'

Huhu..kadang2 bengong jugak saya ni..tak biar anak cakap sampai abis dulu..lagi satu..cemana la bleh ingat tgh pegang tangan kanan..hahahhaa..bengang je nuqman huhuhu...

11 sweet thoughts:

nanie83 said...

apalah ummmi nuqman nie... cian nuqman free kena marah

genny da bomb said...

lawak ngingat muka dia hangin tak lepas2 tgn kiri dia hahaha

encik tikus said...

hadehhh,apelah akak nih.
xpasal-xpasal nuqman kene marah,haha :D

naseb baik dye xbagi flyng kick dekatt akak kan? :D

^ M r S ShAruL ^ said...

kan dh kantoi..ummi nuqman selalu basuh berak pakai tgn kanan..wakakaka..teruk la akak ni

genny da bomb said...

ampes nurul..ala silap sket jaaa..xperasan terpegang tangan kiri..ingat dh betul pgg tgn kanan hehe

wan sujaihah said...

hahhaha...apela ummi ni ..nasib baik tak pegang 2 belah tgh....


kak rak tv tu rajin2 la kemas kak oii...dah cam meja opis kak je..hahhaha

Anonymous said...

ha ha ha ha .. nak gelak guling2 akak baca ... clever nuqman ... (kak Yatie)

genny da bomb said...

haha wan..rak tu rasa nk tukar pn ada..cepat berhabuk n terbukak macamtu..nuqman suka sumbat2 mainan dia kat situ

genny da bomb said...

huhu kak yati,apo nk buek..mmg nk tergelak la..bleh plak salah pegang huhu

Lovely Bella said...

huhu adeh... akak mamai ke ape... hehehe...nanti x terbasuh plak yakk die..

my little family said...

ummi dok pikir apa tu ummi? hehehe

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino