Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Saya gerammm kalo ada orang macam ni...

Friday, April 23

Bayangkan..kalo anda penat2 que ikut peraturan..and same to others..tapi tetiba ada mangkuk2 yang cam gini..dah le tak que..terus je ke depan nak selit2 camni..padahal kat belakang dlm 200-300meter kereta que kat trafik light..kalo orang lain taktau lah..kalo dorang baik bagi laluan..tapi saya dia gi selit ketika saya memang tengah mood tak baik..ni masa balik keje semalam la..


dah le mood tak berapa nak elok..pegi selit2 depan kereta saya pulak..hah memang nak hangin je lah kan..ingat dia je kejar masa kita pun kejar masa jugak..dengan buat muka tak bersalah..kot2 nk kuarkan tangan mintak bagi laluan ke ape ke kan..dengan mood tak baiknye bila trafik light hijau je saya press2 minyak tu..haha..konon cam nak F1 la kan..sudahnya dua2 keta ni saya tak bagi laluan pun..sila dok belakang saya..dok depan orang lain takpe tapi jangan depan saya..kang lagi aku ligan keta ni huhuhuhu..

tu lah jadi bila mood tak baik di jalan raya hohohoho..pagi ni pun mood tak baik..sebijik kereta plat J telah kena high beam ng saya sebab nak masuk kanan tak bagi signal..huhuhu..apsal la kalo plat keta J ni suka bawak keta kurang2 ajar..tatau la..maybe kebetulan je kot saya selalu ada masalah ng orang2 yang plat J ni...huhu..sape plat J jangan marah ai plak ye..kebetulan je nyahh hihi..

15 sweet thoughts:

Lovely Bella said...

huuh x mo tensen2 nih.. nanti cepat tua.. dh nih mesti peyut kosong.. pi mkn cepat.. bile perut kenyang hati pun senang.. la..la.la..

ilyani said...

wah sempat lagi tuuu amik gambo..sabo2..jgn tensen2 ek..

fazilzura said...

itu normal ... lg2 kalau jln2 kl ker..
jln2 nk dekat2 abis highwy ke.. mmg gitu , BUT akan clear kalau ado cik polis lepak situ ..

Anis said...

Langgar je genny... Kalau aku, dah aku 'jari'kan siap hon hon sambil buat muka bodo...

hahahahahaha....

encik tikus said...

ahaha,akak same je mcm mak saye.
"Hah,kau nak ptong yee? meh sini boleh x dgn aku kau nak potong" tuh antare ayatt mak saye yg masih ingt lagi lah time ade org nak potong que dgn dia.
hahaha.garang bebenor! tapy dia ibu yg baik meyh same lah mcm akak
hihihi ;)

JJay said...

Gennyyyyyyyyyyyyy..sampainya atimu..plat keta aku J..hukhukhukhuk

kirana said...

datang bulan ka geni :P

kirana said...

sib baik plat kete i W auwwwww walaupon bukan org wilayah...gagah beli plat W :P

genny da bomb said...

hahahaha aku baru nk tulis balik dalam tu..JJay terkecuali sbb aku tau cemana hang bawak kekekekekekeke

genny da bomb said...

lovelybella - tu smlm tu..geraam betoi..mesti depa tak sangka yang dok press2 minyak ni pompuan kekeke

ilyani - geram punya pasai apa pun bole haha

fazilzura - kalo time mood baik ok lagi bole layan..siap bole bagi laluan org nk kuar simpang..kalo mood tak baik mmg ya ampon la perangai tak dapek nk nolong haha

genny da bomb said...

anis - langgar nanti keta aku lak kena masuk repair skali..hehehe

encik tikus - hehehehe akak mmg baik..kalo tak baik pun berani ko nk kutuk akak??hahaha tak sign timesheet nanti hehehhee

kirana - idak le dtg bulan..datang bintang kejora tu yang biol kekeke..plat W ok lagi...nasib baik hg tak beli N..kalo dak tu pun sama naik ng J kekeke

Pelangi said...

amboih..ganah jugok mu bawak keto ;p tiba2 aku tingat inside "cap" kt rim tayar keta kancil yg tergolek2 tgh jalan kt roundabout "race kuda" sebab tayar pancit masa kita pi care4 beli barang msa pindah umah sewa dulu tu..hihihi..hang ingat??

genny da bomb said...

hahahaha najwa ingat2...gile ahhh..apsal la dia pi tercabut time tu kekekekkeke

cikda said...

huhu...lama x komen...

my little family said...

jgn kasi can..hehehe

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino