Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Cake for Nuqman..Ben10 punya nanti ye..

Sunday, April 11

Sempena besday Nuqman Jumaat aritu..balik2 keja je Nuqman dah excited nak gi beli kek dia..hehe..bukan hepi apa pun tu..syok nk tiup2 je tu mesti punya..pastu yang makan kek nanti mak pak dia la jugak..huhuhu


Sibuk dok pilih mak suruh dia pose dulu hihi

"ape ni ummi..jom la pilih kek" hahaha

So kek yang dipilih is Chocolate Indulgence kat Secret Recipe..ingat nak makan kat situ, tapi sebab ramai orang malas la..decide balik anta kek kat umah dulu (mentang2 la SR depan umah je haha) pastu keluar plak untuk makan..sebab dah lewat jugak..makan je la kat dalam Cempaka Rimba dalam PKNS..org oder pun cepat2 suruh oder sebab pukul 10 dah tak bole oder katanya..Sebab dah kenyang makan ni..postpone la tiup kek nuqman on that day..

Sabtu, ada urusan jap pagi tu..so dah abis urusan tu abah ajak gi makan sate kajang samuri plak..bukan gi restoran cantik tu ye..kami gi yang kedai asal samuri kat tapak sate dekat situ jugak..situ cepat and pantas sket..malas la nk berlama2 kat restoran besar dia tuh..rasa sama je pun kan huhu..

makan abah makan..

tengok lengang je takde orang compared to restoran samuri tepi stadium tu..tapi mak geram sket ng pelayan2 dia ni..asik melangut tengok tv je..sudahnya orang yang sama je yang mak panggil kalo nak apa2..haih nak keje ke tak ni..

Balik dari sate kajang samuri baru la dapat potong kek nuqman ni..hepi sungguh dia..tak sabar nak tiup lilin..


kek nuqman untuk tahun ni..


potong nuqman potonggg...arini dah tinggal separuh dah kek ni..kali ni nuqman makan jugak kek..dah pandai menghargai apa kita beli kat dia hehe

makan nuqman makannn..


hepi besday anak ummi Nuqman...dgr cakap ummi ng abah ok!


Last but not least..saksikan nyanyian merdu mak pak nuqman ni untuk nuqman..mula2 mak suruh abah je nyanyi..last2 cam best plak nak join..sudahnya sora mak yang oberrrr..abaikan suaraku yang "lemak merdu" tu ye..over pulak aku nyanyi dalam ni..nak undo tak buleh dah kek dah potong kakakakakaka...belasah je lah hihi..



12 sweet thoughts:

Fiena said...

hahahaha mmg oberrr
hihihi
nuqman hepi ja no... mai2 umah autie, nnt auntie bg donut lak
hihihi

AbahNuqman said...

nuqman ni siap rekues nak bawak kek gi neseri, sambut kat sana.. takpela nuqman. biasanya neseri buat birthday bash dua/tiga bulan sekali. maybe nuqman sambut ngan bebudak lahir bulan lima kot heheheh..

kirana said...

hepi bedsay nuqman..sama bulan ngn auntie lah..bg la auntie kek sket..besaq sgt tu!

fazilzura said...

geni g yg kedai kat parking tu yek ... yg kedai beso dia now pun cm ampeh , pekerja makin malasss...

sib baik sate kire ok .. tp yg geni g tu rs nye lebih sedap ..

Lenny said...

mak aih.. dalam pantang nie kuar gambo kek yg tak tahan niehh..

huwaaaa!

hepi besday nuqman, lupa plak untie nak wish sbb nengok kek sodaapp!

Lovely Bella said...

Hepi Belated Birthday Nuqman.!!
huhuhu nyami nyami sedap nye kek... ade lebeh lagi x... adehh.. :D

Pelangi said...

hepi besday nuqman..sama date dgn abah makcik (erkk..makcik ke auntie eh??) nanti jadi anak soleh dan anak yg terbaik untuk ummi dan abah ye..

fazilzura said...

salam..

lalink , now days pun susah ke masuk blog zura ???

fazilzura said...

lalink...

so dh ok kan masuk umh baru ku ?

fazilzura said...

lalink...

so dh ok kan masuk umh baru ku ?

genny da bomb said...

zura...kat umah yang kuar malware detected tu..huhu..tatau la nape..virus ke ape ntah le den..

KoLAm SaKInaH said...

alahai nuqman punya birthday best rrr, kek besaq. awat x nyanyi.....

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino