Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

TQ My Dearest Sis Kak Yati!!!

Thursday, April 29



sampai opis kat bawah meja ada ni...dah tau sape bagi..hihi

TQ kak!!!banyaknye present tahun ni!!suka2!!


Honestly..bila sampai je besday tiap2 tahun..orang yang paling ditunggu2 untuk wish is my faveret sis ni la..she is my ex boss masa kat CS dulu..caring sangat2,ceria,suka ketawa..ketawa dia dari jauh pun dah tau sape yang ketawa kekeke..walopun dia bos tapi takde la sampai tahap tak bole nak bergurau senda..keja is keja..bila time bukan keja jadi kawan la kan..kan kak kan???Sejak2 dok jauh ni,tiap2 tahun mesti ada present/kad or apa2 je la dari Kak Yatie..kak, saya hargai sangat2 ingatan akak kat saya selama ni..Teringat plak masa dok cyberjaya, gi open house rumah colleague (Hassan ke Hussein ke apa ek nama dia kak?) kat banting yang kena lalu titi muat2 keta je tu..huhuhuhuhu..ase cam nk terjun keluar keta hahahahahhaa...takut keta masuk parit kekeke..

Kak Yatie, thanks for listening to me and giving me advice all this while..be with me through good and bad times..We are growing older day by day, making new friends,things will definetely change but I can assure you one thing that our friendship will remain the same..Sayang akak lebih lah!!!LUv U forever my sis!!

P/S - AKAKKKK, SAYA UTANG AKAK UDANG TU LAHHH!!!HAHAHA LUPA NK BUAT SUDAHHH!!!


Waktu waktu gembira bersama...


dah takde dah camni..huhuhu





5 sweet thoughts:

fazilzura said...

geni , bday zura 17mei ni .. aci dak akak yatie tu kasi adiah ???

besh kan ado kwn suka dan duke.. moslty kwn2 now time suke2 jek..time duke dia bior nye kite.. huhuhuhuhu

genny da bomb said...

ahahaha zura...cuba kontek kak yati..agak2 dapek dak ekekekekekkee

wan sujaihah said...

haah kak..kak yatie memang best...sayang tu masih marah menyala hahhah

wah bajy akak biru,,,wan warna hijau :P

Anonymous said...

alaaaaa... adik adik akak ni suka tau buat akak sedih taouching2 mcm ni .... hu hu hu ... takde apa lah tu .. just suka suka jerrrr.... yg penting i miss you and remember you alwayyyyzzzzzzzzzz.. muahhhhhhh.....the time with you is my swetttttttt memory ..... nape letak gambar akak ngan nuqman yg tu ..??? iskkkk gemok gilossss akak masa tu .. hu hu .. tak lawa plak tu .. akak kan d'bomb mcm Ct gak.. d'bomb .. ahakssss.. TQ for everything and TQ for your love to me .... mmmmmmmuuuuaaahhhhhh (Kak yatie)

genny da bomb said...

hahaha kak yati..kenangan dulu2 kan yang best huhuhuhu..letak gambo dulu2 yg mengimbau kenangan kekekeke..

thanks kakkk...nanti saya akan buat masak udang kat akak tu..

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino