Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Luv is in the air!

Wednesday, April 21


Yup...it is true..luv is in the air...my heart is full of luv to spread to all of you..ahaksss..kekeke..poyo ya amponnn statement hihi...n amponnn jugak lama tak berupdate blog ni huhu..awatla rasa tak dan ja nak update huhu..

Sebenarnya arini mak ada one day training at ParkRoyal Hotel dekat area Bukit Bintang sana..The trainer??yeszaaa..Dr Azahari Othman a.k.a Dr Luv AF..hehe..that's why I'm telling you that my heart is full of luv rite now hihihi..

Pegi sana naik STAR then tukar naik Monorail ke BB..OMG!!!ramainyeeeee org beratur nak naik monorail!!!mak tak soka!!!pagi2 dah himpit2 cam tin sardin..bukan takat dalam train..luar train tu pun dh himpit2 bagai..erghhhh!!!pagi2 dah buat mak peluh2 ok!!maybe sebab monorail ni comel je kot saiznye..that's why kena himpit2 gitu huhu..4 round tunggu baru boleh naik ok!!huhu..eh silap2 mana leh emo2...kan dalam hati penuh chentaaa..ok2 kena tukar takleh marah2..layankan gambo2 yang sempat/teringat nak amik..



Lunch @ Parkroyal..the foods was nice..yummy..especially the desserts..nyam nyamm..nasik tak makan semua amik lauk2 je n desserts..Malangnya tak sempat nak rasa semua benda sebab masa terhad hahahahha..nk gi training ke nak makan???

at the end of the program..during the program takleh nak curi2 amik gambo sebab hp mak walopun silent kalo amik gambo ada bunyik2 huhu..Yati from AKPK menjadi bahan pada hari ni..hehehe..Dr Luv is spreading the luv to her..kekeke..sian Yati menjadi bahan hehehe

Dapat free buku Dr Luv ni..

Me with Dr Luv..nak masuk AF bole??haha

CDC yang pegi...gambo beramai2 lupa plak nak amik..

Overall..i think that the one day course is not enough to cover all the 8ELQ Training..kene masa lebih lagi la...korang jangan ingat mak gi training macamana nak bercinta pulak ye..bukan2..ni related to the job ok..the importance of having IQ and EQ and love as well in your job hehe..tapi ada la jugak Dr Luv ni cerita pasal artis..it is fun!!



8 sweet thoughts:

EnO said...

wahh.. dr lurveeee... aderr tipss x nak bercintann??? xpun ngorat org...
hahaahahhahaha
ayat x leh blahhh....

Lovely Bella said...

wa mcm beshnyerrrr gi training cmnih... huhuhu jelessss!!! hihihi

fazilzura said...

samoo x suke MONOril .. takuttttt

encik tikus said...

apesal naik monorel?
xnaik kereta?
hmm,apepon best lah pergi BB
lame da xlepak sane ;)

JJay said...

waahh..leh pinjam buku la geni

genny said...

eno - hahah tak sempat dia nak bagi tips la..kejap sgt coursenye

lovely bella - yg best skali makan sedap!hahaha..

fazilzura - tau tak pa..gayattt naik monorel

encik tikus - malas nk meredah jam di pagi hari nk masuk kl tu

jjay-haha aku tak baca lagi pun buku tu..

wan sujaihah said...

amaboi glamer nyah...untung laa :P

KoLAm SaKInaH said...

kena ajaq kak ni.

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino