Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Buat apa???

Sunday, April 25

Minggu lepas, tak gi mana2 pun weekend dok je kat umah..tunggu orang datang repair dapur sebab ujan lebat lately ni ada la sikit bocor kat dapur..Alhamdulillah dah setel pasal hal tu...harap-harapnnya lah..

Minggu ni plak..Yani my colleague jemput datang rumah untuk celeb besday anaknya si Alif..so semalam la majlisnya..ni memang suka la sebab tak payah masak hihihi..dah memang takde mood nak masak jugak pun huhu...so kul 4 sampai sana..antara yang terawal jugak..walopun tak on time kan hihi..lupa pulak nak amik gambo makanan..Antara makanan yang ada soto,sate,nasik impit,buah2,koktail,roti jala..ape lagi ek??lupa dah..yang pasti macam ular sawa balik dari umah yani hahhaa..kalo yani masak mesti sedappp hehehe..



ng mak yong si nurul

pengantin lama nurul n sharul


birthday boy...si alif..tu ape tu macam smoking je makan chocolate stick tu hehe

us..nuqman sibuk tanya nape adik alif tak potong..dia sibuk nak tolong potong hahah...sabar nuqman sabar..bukan kek nuqman yeee..


Tu cerita semalam..arini,tunggu lagi org datang fix sikit tiles kat dapur..tu lah..takde kitchen cabinet lagi kan..abis tiles pun takde penyokong nak pegang dia..tu kena 1rat++ je..nasib baikk...dorang lambat sikit datang..so kami menjamu jugak dorang makan tengahari..minggu lepas dorang datang awal, makan kotiaw goreng..rezeki harus dikongsi kan..melimpah rezeki masing-masing nanti...lepas ni ada projek lagi dengan dorang..kumpul duit dulu lah nampaknya hehehe..moga murah rezeki kami..




2 sweet thoughts:

^ M r S ShAruL ^ said...

comelnya mak buyong tu..smpaikan salam kt dia ek..nk autograph skali kalo blh..
akak kalo bab mkn..mmg la..ckp nk dtg on time..pigidah...

encik tikus said...

xajak,jeles-jeles haha :D

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino