Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

err....betul ke??

Saturday, August 1


mak ni kan baru join nuffnang ni..and mak sedikit jakun+menggelabah+poyo di situ..kakakkaa...tgk la dari mana datangnya orang2 yang baca blog mak ni...err..mak agak kompius..betul ke nuffnang ni..hahahahaha...bule tak mak tak pecaya??kalo dari malaysia n australia mak tau la sapa...yang dari negara lain ni mak kureng pasti lah..tapi pape pun..mekasih la sape yang rajin ngadap blog mak yang ntah apa2 je nih..so mak kena spikang english sket la kan..kang negara2 lain tu tak paham pun mak tulis apa hihihihi..

I would like to thank to all my blog readers wherever you are..really make my day to see this..so guys and gals enjoy reading ya!

wah gitew!hahaha...poyo nye mak!!

3 sweet thoughts:

AbahNuqman said...

ummi ni cam bertanding pilihanraya jek.. nak pancing undi ke ummi hehehhe..

bertambah la keja ummi di rumah.. duk bukak nufnang n refresh jek.. takjub la tu pengunjung blog dia dari tmpt2 yg x disangka2.. kat afrika jek belom lagi ummi wehh..

atty's said...

kdg depa google..tu yg g ke blog kita tuh ..

genny da bomb said...

abah- ala kasi la can org nk jakun sat..hehe

atty - tu la tgk byk dari google..tp cam tetap plak yang dari us tu..wonder why la sape kekekekeke...

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino