Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

tiap kali tewas berebut channel or laptop ng ummi & abah..

Friday, August 28

cuba tengok perangai mamat ni kalo dia tak dapek nak tengok katun dia atau tak dapek nk main game dalam laptop abah dia...masa mula2 dapat perangai macam ni..nampak comel jek memberontak gitu..masa tu tergelak2 la kitorang tengokkan perangai dia tu..sekarang ni dah banyak kalo gitu je aksinya dah malas plak nak melayan..dah tak comel kiut dah..geram pun ada asik ke tangga je kejanya..hahahahhahahaha..kalo tak dipanggil,dipujuk di apa2, keras la dia kat situ..selagi kita tak toleh cam ala2 caring memanggil "mai la sayang turun" , situ le dia..haiyooo..dah le mak sakit tekak semalam kan..ala2 keluar tak keluar je la sora ni panggil dia...pada kanak2 bawah 3 tahun jangan buat aksi gini ye..kang terjatuh naya jekk..tengokla budak ni merajuk macammana..

-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-



"mai la turun nuqman comei"
"saya nak main game kat laptop abah"
"nanti abah kasi main la"
"abah sentuh saya ummi" (skali baca tak pelik..dua tiga kali baca mcm abahnye wat sexual harrasment plak hahahhaa..hai nuqman2 kadang2 ayat2 dia ni kelakar)
"ummi pukul abah dulu baru saya turun"
kena la berlakon cam ala2 pukul sekuat ati padahal pukul angin je.pecaya ng hasil kerja mak baru la dia nk turun..haiiii...macam2

nak makan pun macam2 aksi mamat ni..kaki sebelah landing atas abah dia..tak dapek pukul landing kaki pun jadi la..hihihi..hai macam2 perangai la..penat makkk..

8 sweet thoughts:

Miss Moon said...

nak bermanja betol nuqman tew ek ...

adui port merajuk pun ...ngilu auntie tgk wooo nuqman ....dah jgn main kat tangga bahayaaaa

Siti @ nurie said...

wah..ni gamaknyer kalau anak sorang..manja mmg....he he he

kirana said...

uish..kaki tergantung ala2 nk erjun bangunan ja tu ehhehe

genny da bomb said...

moon - tu la moon..seriau gak sbnrnya nengok..tu yang tak lama la biar dia kat situ suh cepat2 turun

siti @ nurie - hihihihi gitu la gamaknya mamat ni

kirana - tu la..macam putus chenta nk terjun bangunan plak hahaha

sujaihah said...

amboi nukman,,,,memberontak....heheh

ummi nyer dah takder sore,,,puas la nak pujuk :)

Mdm Lulu said...

amboi nuqman..awat dok kat celah tangga..isshhh..ngeri mdm lulu tgk ha...suruh ummi anta alamat kat mdm lulu...nanti mdm bg hadiah ye...hehhe..

AbahNuqman said...

betul ke ummi pukul angin kat abah? nape cam ada lebam2 jek belakang orang neh? hehehhe

tu la nuqman, selalu sangat cari port kaki terjuntai kat tangga.. tu kalo siang.. kalo malam, tak berani dia nak wat cenggitu, dia akan duk keras kat separuh tangga jek (yg ada square kat tengah2 tu sblm naik tangga)..

suka sangat main game tembak2 dlm laptop abah.. aduila, nak jadik polis la nie..

Fiena said...

hahahaha
geni kalo pukul2 manja pun mmg sakit mcm apa je
dulu dok sblh dia.. mmg slalu la jd mangsa kena tampaq or cubit... mmg sakettt x hengattt
tp xserik2 gak nk kaco
hahahaha
so kalo geni kata pukul angin je.. sile la bygkan pukul yg agak sakit
hahahaha

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino