Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

SOGO,JALAN TAR..mini shopping

Sunday, August 30

semalam misi carik tudung n baju raya nuqman n abah..decided to go to jalan TAR n sogo nak cari baju tu...memang kalo gi sana kami naik STAR lrt jek..tak kosa le nk masuk ng keta buat sakit jiwa jek..nuqman pun dah lama sebut nak naik ketapi..hehehee..nak naik pun kena setahun skali je la nuqman oii..hehe..mmg setahun skali je la gi sana pun..

pukul 11 lebih macam tu kuar rumah..masa kat umah ni pun abah dah cakap dia rasa tak bape nak sihat tapi dia ok je..so mak pun on je la..bersalah plak ase arini dia melepettt je demam n segala bagai..hmm..


STAR..kata nuqman "baiknye ketapi ni dia berenti antar orang kan ummi"..dah itu mmg kejenye la nuqman hehe..
us wearing mask..


ni SURIA FM ni stop kat tepi sogo tu..ala macam skuad perodua era camtu la kot..

ni masa nk balik..abah dah tak larat time ni..tp nak gak macho..nuqman plak..nak dukungggg..dah ngantuk dia..


ni je sempat beli..lenkali kena gi shopping lagi skali untuk abah sebab dia dah cakap dia tak larat..so balik je la..nuqman suka dapat selipar gi neseri yang baru..hehe..ben 10 tak abeh2









18 sweet thoughts:

my little family said...

bestnya...................

Fiena said...

wah.. rajin pi KL
aku dh lama gila xpi..
td g beli baju raya gmart pun kat pkns dpn umah hang tu ja
hahahaha
bj raya aku.. next week la kot
beli dia nye dulu sbb dia next week kena outstation
huhuuh

CikBee said...

genny, sebetulnya face mask tu yg putih diluar & yg kaler tu didlm.
selama ni aku pakai mcm hg..bila tanya kat pegawai kesihatan rupanya salah..huhu

genny da bomb said...

cik bee - aku plak dapat info sebaliknya...mana satu betul ni..tp aku tgk kt klinik masa pi amik ubat suma dr nurse pakai macam aku...so betoi la kot huhu

cikBee said...

oo ya ka? masa geng2 pegawai kesihatan mai sek aku utk check H1N1 aku tgk depa pakai putih kat luar. tu yg aku tanya depa... depa ckp putih luar...haih..compius

Anonymous said...

Cik Bee...hehehe...mask tu yg putih kat dalam...yg kaler kat luar...kali ni betul punya...(pesanan dari org yg keje kat dewan bedah)...hehehe..-kak ayu@kak long

Anonymous said...

Semalam Pn. Hafiza ngan En. Halami pun gi Sogo gak...

genny da bomb said...

kak long@kak ayu - hehehhe..kami betul la kan kak long..hafiz ni tgh demam+lenguh2+sakit kepala+pening...risau gak tgk dia tak penah sakit tetiba sakit..

genny da bomb said...

oo dorang gi smlm ek..kami gi ari sabtu..kak ayu tak ikut skali ke?hehe

genny da bomb said...

my little family-tak best sgt la kak kejap je pegi..tak dan nk belek abis2 hafiz dah tak larat

fiena-aku pun ingat nnti baju melayu depa ni beli kat pkns je la kot..

cik bee-ha dgr tu cik sarah pesanan org keje spital hahahhaa

sujaihah said...

amboi sakan bershoping...nukamn dpt baju baru ek..:P

adeeb-sama said...

nuqman suka ben 10 ke? nnt chesu carik mainan ben 10 la utk nuqman cmtu.. hehe.. bie kenal ben10 pun kat oz ni.. ada senior bie tu, smpai hafal lagu ben10. dia kata anak sdara die yg minat, tp npk mcm die plak lebey2..hahaha...

genny da bomb said...

adeeb-aah bi..nuqman suka ben10..adoila penat rebut tv kalo ada ben10..bapak suka transformer anak plak ben 10..maknye tunggu je la kat luar kedai menan ng muka bosan hahahhaha..

dia suka jam omnitrix tu..kak baini tak beli pun mahai bukan main hahahaha

atty's said...

wah dah sopink ye utk nuqman..utk mama ngn daddy nuqman ..bila..?

CikBee said...

ok ok. tq sbb betulkan..hehe
apa la org kesihatan yg mai sekolah tu pun bg info salah..adesss

Anonymous said...

Genny, bykkan minum air la...kami sekeluarga skrg amik spirulina Elken ngan Vit C. Sebagai usaha, selainnya atas kuasa Allah.Suh la Hafiz rehat dulu kat umah. Bg badan sehat dulu.
Jalan TAR/SOGO...kak ayu dah serang lama dah...nak gi gak lgi dlm masa terdekat ni..tgk la lagu mana..
Genny, bukak kedai menan laa...pelanggan tetap dia...Hafiz ngan Nuqman...hahaha...
Join la facebook!! (Iklan)

genny da bomb said...

kak ayu,kita ni mmg byk minum air..si hafiz tu suh minum air pun tak byk minum..siap pi posa plak smlm,pi keja lagi..carik penyakit tul huhu..

skang ni amik vit c je la..nnti saya balik cari spirulina plak..kat suma farmasi ada ke??

haha manyak duit nk bukak kedai menan kak oiii hihi..facebook tu dah ada le kakk..add la..cari siti norbaini..

AbahNuqman said...

dalam tak larat tu org willing gak gi jalan TAR, sian kat ummi nanti beraya takde tudung yg matching lak.. syukurla cepat rombongan cik kiah utk setelkan tudung2 itu.. kalo badan larat nak gak suping2 utk diri sendiri smp petang...

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino