Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Congrats untuk yang berjaya,ingatan untuk anak2 buahku

Friday, November 20

Entry ni khas untuk anak2 buah saya yang amik UPSR n baru tau result semalam kan..pada Zikri,maksu ucapkan congrats sbb dapat 5A...pada Uzair,it's ok tak dapat 5A..it's not the end of the world okeh..longggg way to go for both of you..this is just a beginning..orang kata..test power je dulu..yang paling penting nk kena score is SPM ok..SPM excellent then baru la boleh nk tentukan hala tuju hampa dua..n maksu doakan semua anak2 buah maksu ni excell dalam semua benda yang korang buat..pada Mat,jawab leklok SPM tu..jangan gopoh2 ok..yang ni mmg kena pulun ye..jangan main2 jawab..

Pada Syazwani,hehehehehhee maksu menunggu result PMR hang..tapi kalo tak straight A pun takpe lagi..SPM menunggu di depan..hehehe..
Pada adik2 yang tak dapat 5A UPSR tahun ni..jangan le sedih2 ye..kang kecik2 dah kena sakit mental sape susah..mak2 ayah2 pun jangan la frust lebih sangat ok..kecik lagi budak2 tu nak paham semua benda pun..give them time to excell in what they do...jangan paksa..n jangan sesekali wat dorang rasa tertekan okeh..

cewahhh...cakap macam ada anak besar plak kan hihihii..



gambar ng anak2 buahku masa raya 2007..2009 nye tak sempat nk kejar sorang2 lesap hahah

anak2 buahku lagi..ni pun tak cukup semua lah..

3 sweet thoughts:

sujaihah said...

yang mak pak nyer jer berbaju kurung,,berbaju nelayu,.,yang lain abis brutal,,,heheh

cikda said...

genny,
hmm betul kan..yg penting SPM..
yg lain tu..xpe..asal boleh jek
aku jaga peksa..SPM now
lepas 30min...hmm tggl suku jek dok jawab lagi..yg lain dah cabut keluar awal..

Diarihatiku1976 said...

ahniah dari saya gak... tumpukan pada pmr lak ya...

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino