Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

terdetik,termimpi..

Monday, November 9

alamak...cam dah jadi seminggu skali plak update blog..huhuhu..jangan la jadi bersawang cam fotopages dulu sudah..bz plak ng macam2 hal plus takde mende sangat nak dicerita plus asik lupa nak cerita sampai tak ingat apa cerita nak cerita..hahah..pagi2 dah biol hehe..

tajuk entry kali ni bukan apa...ada satu pagi tu..ari khamis ke rabu lepas tah..tengah mandi nk gi keje,terdetik le kat hati..tetiba je terpikir..abis takde mende lain kan nk pikir hahah..terdetik le lama dah tak buat nasi ayam..teringin nak makan plak tetiba..bleh tengah mandi dok terbayang nak makan nasik ayam..hahahah..nuqman ng abah suka makan nasik ayam..mak plak dah lama tak buat plus kalo makan kat luar pun dah lama tak makan nasik ayam jugak..

So ok la cam cakap dalam hati nanti sabtu nk gi pasar nk beli barang nak buat nasik ayam la..bila dah abis mandi,nk solat subuh la..abah tido lagi..biasa la hari2 mmg mak yang kuar dulu gi keje..sbb opis dia dekat sangat dengan rumah..huhu..so dia leh gi lambat2..tgh nak solat tu..tetiba dengar abah sebut "nasik ayam"..tengah tido tu okehh!!...hahahahahahaha...mmg coincidence betul la..dua2 teringat nasik ayam hari yang sama..abah sampai mimpi makan nasik ayam ke bah??hihihihi..so sebab tu la ari sabtu gi beli barang nak buat nasik ayam jugak..walopun abah tak bape sihat (demam mulanya - next entry mak story ), n mak pun cam pening2 lalat ( bukan peknen yaa! hihi) tapi pegi jugak le pasar sebab stok dalam peti mmg dah abis jugak pun..so itu la kesahnya...layankan je la gambo tak seberapa kat bawah ni hehe..



ade ke sape2 yang lapo? hahah..cam sedap sangat la ko masak genny ooii..

nasi ayamku..malas nak bagi cantik2 dalam pinggan..dah lapar nak makan hahah


uishhh berbaloi - baloi ummi masak kalo sampai gini nuqman makan hahah..bagus anak ummi sampai menghirup pinggan haaa...


5 sweet thoughts:

atty's said...

mesti sedap sgt..nasi ayam tu .
sampai nuqman ..menghirup sup dari pinggan tu..

kirana said...

huish geniiii
ilustrasi mmg sedap dah tu...
tgk gaya nuqman tu mcm sedapppppppp nyaaa..huhu
jeles la tgk hangpa dok masak2 ni..

mama uzma said...

pandai model akak membuktikan betapa sedapnya nasi ayam itu..hihihii

genny da bomb said...

atty - hahah..takde la sedap pun kak..agaknya dia yang lapo kakakkaa

kirana - ala anak aku kebetulan lapo kot huhu tu yang smp terangkat ng pinggan skali..dua pinggan tuh makan hahah..ala ana..aku pn rajin mai skali skala ja..malas yang lebihnya hahah

genny da bomb said...

mama uzma - ina..betoi2 hirup tu bukan berlakon..kakaka..

takde la sedap mana pun..sbb dh lama tak makan satu..sebab dah lapo satu sbb dh nk pukul 3 baru makan!!!!hahah..sbb lambat gi pasar borong sebenarnya hihihihi

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino