Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lamanya tak gi jusco..

Monday, November 30

Lamanyaaaa tak gi Jusco Equine..hihi..sejak2 pindah Bangi,rasanya baru sekali ke dua kali pegi..hahah..Alamanda pun jarang2 skali pegi..Hadap je la Billion kat depan umah..n banyak gak mende kat dalam billion tu yang lagi murah dari jusco sebenarnya..tapi saje je la dah lama tak jalan2 kat jusco nak gak le jalan2 hehe..lagipun nak renew membership plus redeem voucher plus menghabiskan voucher pada hari yang sama..bagus2 takyah kuar duit beli barang..kuar pun sikit je la..


abah lambat sangat siap..mak pun galak le posing..kakaka..jangan meloya plak ye..layankan aje

nuqman yang bertuah menyumbat syampo dalam lubang tandas..erghhhh..

tak boring ke makan kopok lekor tak sedap tuh??huh..

posing lagi..beli chestnut ng baked sweet potato..lama tak makan..

hahah..abah kena pakai spek itam je la manjang..nasib baik dah ok sket dah...

ada benda takde kat jusco equine ajak abah shoot gi jusco IOI plak..haih..lagi le takde mendenya..sudahnya balik je la terus...lenkali je la cari hehe..

15 sweet thoughts:

shaifulsafar said...

ape benda yang susah sangat nak cari tu???

genny da bomb said...

shaifulsafar - hahah..takde ape la..maple syrup tu ha..nk beli nk makan ng penkek..tak jumpa2 kekekeke..

sujaihah said...

nak cri barang dha cam org nak gi fothoshoot medeling...hahhaha

cantik la paki tudung camni...camner la laki akak leh kata tak cun..hahhaha

genny da bomb said...

sujaihah - hahah wan..agaknya dlm gambo je kot cun..hehehe..

takde la..dia cakap dia tgk org2 pompuan yang pakai tudung camni skang ni nmpk plain jek..dia nk meriah cam pokok krismas bergerak kot wakakaka..

JJay said...

hehehehehe...laki hg dah mcm tom cruise calam citer top gun...ataupun keanu reeve dalam citer matrix la..asyik pakai spek hitam jek

kirana said...

geni...aku tau hang amik gambar tayang tudung :P
hahahha

^ M r S ShAruL ^ said...

aah la..cun je akak pakai tudung ni..sejak akhir2 ni tgk mcm finalis gadis melayu plak..hahaha
abah nuqman>>tlg ambik perhatian ye..

genny da bomb said...

jjay - hg jangan weh..ckgu tu dh le minat citer matrix tu..cakap gitu mau kembang bontot dia kakakaka

kirana - haaaa ana..tu satu tujuan gak tu..walopun tudung dh lama2 n kalo pakai tudung gini aku jarang amik gambo..ada mmbr ni ha tanya aku asik pakai tudung awning yang sama je..so aku amik la jugak gambo ng awning lain plak walopun malas hahahah..

genny da bomb said...

mrs sharul - hahahaha takleh blah statement..jangan nurul..kang kopak laki akak nk kena sponsor beli tudung lain hihihii..

Fiena said...

ala... napa rambut nuqman kontot sgt... x encem la rambut camtu

aku jumpa aritu kat alamanda.. xingat k4 ka cold storage.. asenye cold storage kot.. slalu yg susah2 nk cari pi situ, chances nk ada tu tggi skit
hihiih

Fiena said...

ala... napa rambut nuqman kontot sgt... x encem la rambut camtu

aku jumpa aritu kat alamanda.. xingat k4 ka cold storage.. asenye cold storage kot.. slalu yg susah2 nk cari pi situ, chances nk ada tu tggi skit
hihiih

AbahNuqman said...

alhamdulillah, kegatalan dan merah mata dah beransur kurang. esok lak ada appointment ngan pakar.. kena kansel la nampak gayanya huhu.. mekasih ummi kerana tak putus2 berleter kat abah suh taruk ubat meskipun penuh waspada hahahha..

tudung ummi nampak plain jek, kalo ada jambul cam dato' CT baru terangkat ekekekke..

duatelur said...

salam... singgah jogging kat blog nih...

oh ya... ade voucher jusco RM110 dalam kereta aku... nak beli apa ya?

genny da bomb said...

dua telur..nak bagi kat saya pun bleh..bleh la gi shopping lagi hehehehe

~Love Says It All~ said...

JADUAL KELAS MAKEUP AKAN DATANG:

6/12 : PERSONAL MAKEUP CLASS DI SERI KEMBANGAN
20/12 : PERSONAL MAKEUP CLAS DI S.ALAM

15/1: PERSONAL MAKEUP CLASS DI TERENGGANU
16/1 : PERSONAL MAKEUP CLASS DI KELANTAN

23& 24 JANUARY : BRIDAL MAKEUP CLASS (2 HARI) JANUARY INTAKE!!!

HTTP://WWW.EYRARIZAL.COM
016 2128740 (EYRA)

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino